Annons

Nesting, en svensk inredningsbok på ”realistiska”

När jag gick förbi en kollegas skrivbord idag fick jag syn på ett ex av den här boken (Karin du var på plåtning men jag kunde inte låta bli att bläddra lite, förlåt!). Nesting är den nya och ombloggade titeln av Pia Ulin och Cilla Ramnek. Enligt utsago var det inget förlag som vågade ge ut den. Så författarna tog saken i egna händer och publicerade bilderboken i egen regi. Och visst, jag kan förstå att det var en kontroversiell idé i ett land där alla 50 inredningstitlar i hyllan består av samma samma. För det här är ett nedslag i verkligheten, befriande platt-TV-fritt och filtrerat från ”bolånefinansierad” lyx. Kolla bara på omslaget. Personligt, så till den mildra grad att man kan höra parkettgolvsknarret. En nytänkande inredningsskildring skriven på ”realistiska”. Och för det ger jag tummen upp! Kan köpas här.

Foto: bild av omslag och insida av nya boken Nesting

Kategorier:

Kommentarer

 • malin björling skriver:

  Har sett denna bok på flera bloggar men inte live ännu. Nesting, är det ett nytt begrepp på gång kanske?

 • Oj så nyfiken jag blev nu…
  Tack för tipset!

 • monnah skriver:

  Jag har sett boken och tycker att den inte är lik något annat i inredningslitteraturväg. Kul och helt klart befriande!

 • Jag hjärtar boken. Ett fantastiskt myller!

 • Anna skriver:

  Jag tycker den ser rörig ut, men det kanske det ska vara nu?

 • Monika skriver:

  Svar till Malin Björling: Nesting är ett begrepp i t.ex USA för när en gravid kvinna bara vill vara hemma och pyssla för att få i ordning inför bebisens ankomst. Passar väl ganska många kvinnor ändå. 🙂

 • Emelie skriver:

  Nu vet jag äntligen vad jag ska önska mig i födelsedagspresent 🙂

 • Liza skriver:

  Spännande, den ska jag försöka få tag i!
  Kram!
  Liza

 • Anna skriver:

  Ja, alla tummar upp för det! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.