Annons

Love is all you need…

Nu fyller produktkatalogerna brevinkastet varje kväll jag kommer hem från jobbet. Senast i raden av pappersklossar var Dixies nya vår- och sommarkatalog för 2011. En välkommen sådan. Det är alltid lika kul att se deras nyheter. Den här gången fastnade jag för en väggdekoration som passar lika bra både inom- och utomhus. Texten ”love is all you need”. Så sant som det är sagt. En sån vill jag ha! Det är dock lite tidigt att önska, de här sakerna ska ju visas på Formex nästa vecka, så jag gissar att nyheterna kommer finnas ute i butik först lite senare i vår. Jag kommer hänga på låset. Cirkapriset i butik ligger runt 290 kr stycket.

Foto: Dixies vår och sommarkatalog 2011

Kategorier:

Kommentarer

 • Wow, snyggt!! Men tror du inte man kan knepa ihop en själv med ståltråd?? Då kan ma ju välja vilket ord/mening man vill. Tack för inspirationen… jag måste testa detta här hemma!

  Anna

 • Wow, snyggt!! Men tror du inte man kan knepa ihop en själv med ståltråd?? Då kan ma ju välja vilket ord/mening man vill. Tack för inspirationen… jag måste testa detta här hemma!

  Anna

 • Sofia skriver:

  Såg dem på förra Formex-mässan och fastnade också för dem! Enkelt och snyggt. Och ett fint budskap, det gillar jag!

 • livingroom skriver:

  riktigt fint! jag är inte ett fan av texter på väggar, men det där var allt bra fint!

 • Jag har också läst deras katalog (bloggade igår om det) Himla mycket fint!

  Det där budskapet är super! Vi har Me Love you (love=ett hjärta) på jobbet och de är fint med. Sen finns det ju mindre varianter med =)

 • axelina skriver:

  Riktigt snyggt. Anar att den kommer gå åt snabbt..:)

 • Anna skriver:

  Vad härligt att börja se "texterna" utomhus också, väldigt fint på rätt ställe!

 • Hanna skriver:

  Inspirerande, nu vet jag vad jag ska försöka knåpa ihop av ståltråden som ligger i verktygslådan 🙂

 • Emelie skriver:

  Jag har för mig att jag har sett dem här ute i butik redan, om jag inte missminner mig så var det på Mio. Men det är inte alla Miobutiker som har Dixie i sitt sortiment tror jag. Men kan finnas där 🙂 Den är verkligen så fin, jag är smått allergisk mot alla dessa väggtexter annars, men så fort det blir lite twist på det så blir det superfint! Må gott!
  Kram Emelie

 • A skriver:

  Supersnyggt! Jag gillar utomhusidén massor.

 • Kanonfin! Den kommer garanterat att hamna hemma hos mig också! Ska bli riktigt kul att se den liva på Formex nästa vecka!! Kram Viktoria

 • Bob Dobalina skriver:

  De finns att köpa på DNA (Vallgatan 22 i Gbg) sedan i julas.

  https://dnadesignandart.blogspot.com/

 • Mette skriver:

  Kjøpte denne for 2 uker siden i Norge 🙂 150NOK!

 • HAGAB Hus & Hem skriver:

  Hej där!
  Visst är texten helt underbar, och det bästa av allt är att vi har den redan nu i vår butik, kostar 199:-
  Varmt Välkomna!
  Hälsningar
  Anna-Maria/ HAGAB Hus & Hem

 • Susihus skriver:

  Superfint, kan bli ursnyggt i trädgården tror jag!
  Må gott

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.