Annons

Läs om mig i tidningen

Januari måste vara någon form av intervjurekord för min del. Jag räknade titlar i tidningshyllan häromdagen och insåg att jag aldrig har varit med i så många, samtidigt, förut. Just nu hittar du intervjuer med mig i Cosmopolitan, Amelia, Kattis & Co. Därtill har jag intervjuats för kommande nummer av SOLO, Plaza Interiör och Allt i Hemmet. Det är fantastiskt roligt och lite overkligt. Tänk så mycket jag har lärt mig och fått vara med om sedan jag startade min blogg. Det hade jag aldrig kunnat tro när jag skrev mina första inlägg på embryot till Trendenser.se i ett litet studentrum på 16 kvadrat för drygt fem år sedan.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Åh vad roligt! Det är du vekligen värd. Stort grattis!

 • Liza skriver:

  GRATTIS! Så roligt! Har ju följt din blogg i många år och du är alltid så inspirerande!
  Kraaaaaaaam!
  Liza

 • anette skriver:

  Grattis!!! Bloggande har verkligen fått en otroligt stor genomslagskraft, kul!

 • Jenny skriver:

  Vad roligt!:)

  Jag håller med Liza som skrivit ovan, du är väldigt inspirerande och nytänkande så detta förtjänar du absolut! Ha en fortsatt fin söndag!

  Kram Jenny

 • Johanna skriver:

  Vad kul!! Ska genast köpa tidningarna och kolla in dig. Har följt dig nästan sen starten och det är så kul att se hur bloggen utvecklas.

 • Grattis så himla roligt!

 • Elvira skriver:

  Grattis, vad roligt att det ger en sån utdelning, du är ju en inspirationskälla för många av oss.

 • Lina skriver:

  Måste kännas overkligt! Ska kolla in dig imorgon för vi har Amelia i fikarummet på jobbet.

 • Hanna skriver:

  Kul – grattis! Det är du väl värd, det ligger ju arbete bakom! 🙂

 • smäm skriver:

  Fy vad kul 🙂 Grattis!!

 • så himla kul att det går så bra för dig =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.