Annons

DAY 2011

Danska DAY Birger et Mikkelsens HOME kollektion har släppt vårens kampanjbilder som nu finns att beskåda på nätet. 2011 ser ut att följa samma spår som tidigare kollektioner, man känner igen sig. Danskt bohemchict och jordiga toner i kombination med svartvitt, blått och turkost. Jag kan tycka att det blir lite för rörigt och mycket ibland, men gillar delar av konceptet. Har en kudde och några detaljer här hemma, men inte mer. De här två bilderna fastnade jag mest för. Alla nyheter hittar du här. Vad tycker du?

Foto: kampanjbilder DAY HOME s/s 2011 från danska tidningen RUM

Kategorier:

Kommentarer

 • anna k. skriver:

  Håller helt med dig, lite rörigt – men det finns en hel del godbitar att plocka av!

 • Tove skriver:

  kan tycka att det röriga är ganska befriande efter att ha sett miljontals inredningsbilder med minimalism. Nu känns det som att istället för att tänka "bor det nån här?" Så kan man få tänka, "jaha, här bor konstnären"

  Det minimalistiska tilltalar fortfarande, eller i alla fall det avskalade men jag personligen känner att det är skönt med rum och människor som inte är perfekta. Det perfekta blir liksom för opersonligt och hmm.. korrekt.

  Att vistas i ett rum där något händer, där man ser spår av mänsklig kreativitet eller av att någon tycker om saker osv, det är liksom lite lugnande.

  Nu är inte just de här bilderna mina favoriter, men de illustrerar ändå det jag tänker, i alla fall den vänstra. 🙂

 • Linda skriver:

  Jag tycker att det röriga är rätt härligt så länge man håller sig till ungefär samma nyanser:)..
  Vackra bilder är det iaf enligt mig..

 • Älskar färgskalan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.