Annons

Uppdatering av önskelistan, igen

Här kommer en snabb bild på ett av mina senaste köp, innan jag kastar mig ut i vinterkylan för att ta tag i denna krispiga lördag. Den här saken har ni sett på önskelistan för ett par månader sedan. Lisbeth Dahls tjusiga paraflax. Det kanske dröjer lite innan det kommer till användning, nu när regnet förvandlats till snö, men del spelar ingen roll. En kompis kompis öppnade butiken ”Lyckliga Jag” på Donsö och hade invigningskalas häromveckan och jag slog till på önskeparaplyet utan att tveka. Pris 169 kr. Helt klart överkomligt för att förgylla framtida gråmulna morgnar då jag kommer att måsta skyla mig mot piskande regn medan jag skuttar mellan vattenpölarna nerför Avenyn på väg till jobbet.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • johanna skriver:

  precis ett sånt köpte jag för fem år sedan för att ha på vårt bröllop men det behövdes aldrig användas då.

 • Malin Tuvesson skriver:

  Jag har ett benvitt som jag hade på vårt bröllop och det behövdes då och används nu som vanligt paraply och många reaktioner får man när man har det framme.

 • Karin A skriver:

  Ja de är jättefina. Jag gillar mitt gråa mycket och det är perfekt när man fotar porträttbilder, såsom bröllop! 🙂

 • Johanna B skriver:

  Otroligt fint! Vill också ha!!

 • skänk pengar till mig för jag älskar pengar, skicka till detta kontot 8169-5,914 844 158-8
  sen kan du besöka min blogg efter det https://www.metrobloggen.se/classeslillablogg

 • Sååååå fiiiiiiiin!!!!!

 • Den där var riktigt cool. Såg lite gammaldags ut, den kanske passar att sjunga "I'm singing in the rain…" under.

 • Mycket fin blogg tycker jag. Härligt med så mycket inspiration på en plats. Bra jobbat. Sara – Shopselecte

 • Safi skriver:

  Vad är ditt bästa skönhetsknep?

  De 10 bästa svaren får en länkning.

 • Ähmenåh! Ljuvlig sak! Jag vill också skutta mellan vattenpölarna med ett sådant! Alltid leende, Med Broadwaymusik i bakgrunden! Nästan så man skulle längta efter regn bara för att få använda det ju.

 • Anna-Karin skriver:

  Dom där paraplyerna är så fina. Hade tänkt köpa ett i vitt lite för säkerhetsskull i somras när jag skulle fota bröllopet, men dom var slut i hela stan.

 • Tina skriver:

  Det var charmigt helt klart! 🙂

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Otroligt vacker!

 • Madelene skriver:

  Och vilken fin matta! Får man fråga var den kommer ifrån?

 • Anonym skriver:

  Någon som vet var elle om man kan köpa ett sådant paraply i Luleå?

 • Proforma - Irene skriver:

  Läckert! Ett riktigt Mary Poppins-paraply! Finns det att köpa någonstans i Gbg? Donsö är ju inget ställe man åker till sådär…

 • decemberfluff skriver:

  Unbderbart paraply! Jag googlade, här kan ni köpa det på nätet! https://www.honeyimhome.se/
  Jag tänkte investera, vill ha (minst) ett för fotosessioner. Får jag fråga om det grå och det svarta paraplyet har vit insida, ni som vet? Tack på förhand!

 • johanna skriver:

  åh, det där paraplyet har jag och jag ääääälskar det! I vanliga fall hatar jag regn, men sålänge jag har med mitt paraply är det genast mycket bättre 😉 Alla vänder sig om efter det!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.