Annons

Illums vinterkatalog

Det har väl knappast undgått någon att danska Illums Bolighus landat i Sverige, med tjusig designbutik i flera våningar mitt i centrala Stockholm. Vad alla däremot kanske inte känner till ännu är att Illum brukar skicka ut riktigt bra kataloger inför varje säsong, och såhärårs innehåller de ju så passande en hel del inspiration på temat julklappar. Kanske inte sådant som tål att ges bort i dussin och överflöd (beroende på plånboksstorlek, givetvis), men till några väl valda och som inspiration till sin egen önskelista för ”färre men värre klappar” kommer den verkligen in handy. Nya lakan i egyptisk bomull och en riktigt varm och mjuk morgonrock till frusna morgnar som denna trängs på min lapp till tomten, vad står på din?

Foto: Illums Bolighus

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  En kubus i år igen, varför kan inte min man uppskatta den lika mkt som jag? Men de där grå tossorna på Illumsbilden ligger bra till oxå.

 • Sandra S. skriver:

  Givetvis blev jag också särskilt intresserad av tossorna. Jag som letar efter ett par snygga, varma och sköna (och gråa) fårskinnstofflor. Men de kan jag minsann inte hitta på hemsidan eller i katalogen. Tusan.

 • madde skriver:

  Jag bara älskar att besöka Illums Bolighus när jag är i Köpenhamn. Jag kan gå där i flera timmar..det finns så mycket fint! Deras katalog är helt underbar…önskar bara att den gick att få hem i brevlådan eftersom jag inte besöker Köpenhamn sådär jätteofta.

 • Elena skriver:

  Tofflorna som även syns på bilden – i exakt den grå nyansen. Vill ha! Perfekta!

 • Designbird skriver:

  En Eames "gung"stol i creamfärgat glasfiber (dvs av äldre modell) med mörka träben. Den har funnits på önskelistan bra länge nu…och skulle passa så fint i vår nygjorda hall.

 • sista skriet skriver:

  skulle inte tacka nej till lakan i egyptisk bomull 🙂 eller morgonrockarna på bilden! mysiga

 • Sofia skriver:

  Ska absolut kunna äta en långsam frukost på en lördagsmorgon i den svarta morgonrocken. Min nuvarande vita (läs: smutsbeige) lämnar verkligen en del övrigt att önska…

 • Linda Blomqvist skriver:

  Jag sökte också efter tossorna. Är de ens till salu?? Vill ha!

 • Erika skriver:

  åh vad mysigt med en ny morgonrock och ett par fina fårullstofflor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.