Annons

Hoptimist

Det första jag slogs av när jag såg att de här ursöta figurerna kommit i nyproduktion var ”Neeej, varför fick jag inte korn på dem mycket tidigare, så att jag hann önska mig en av tomten?”... De små Hoptimisterna hade ju varit en perfekt julklapp att önska sig, och så symbolisk för så mycket just nu. Jag känner nämligen på mig att det kommer hända mycket roligt under 2011 och dessa hade varit en sådan perfekt påminnelse om den saken. Men, just därför kanske de kan vara en fin klapp att ge sig själv. Jag ska fundera. Finns det en slant kvar när alla presenter är köpta ska jag investera i en Woody Bumble. Finns b la att köpa här.

Foto: Hoptimist® by Lars Brandt Stisen

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Gud vad söta de var då! 😉

  Ha en God Jul,
  kramkram.

 • Lina skriver:

  Men du – dom var riktigt charmiga. Och så passande namn dessutom. 🙂
  Jag tycker nog att du ska skippa den där sista och unna dig en hoptimist för slanten. Det är du värd Frida!
  🙂

  Kram
  Lina

 • Lina skriver:

  Men du – dom var riktigt charmiga. Och så passande namn dessutom. 🙂
  Jag tycker nog att du ska skippa den där sista och unna dig en hoptimist för slanten. Det är du värd Frida!
  🙂

  Kram
  Lina

 • Jenny skriver:

  Vilka fina och roliga figurer…det är verkligen ha begär!

  Du får önska dig i julklapp som sagt, eller så får du unna dig 🙂 Som en bra start på nya året!

 • Lina johansson skriver:

  hihi ja de är supersöta, skrev om dem för någon dag sen 🙂 säger desamma, om det blir slantar över så blir en eller två mina ! 🙂

 • Maria skriver:

  Visst är det söta. Jag köpte en till mig själv och en julklapp när jag var i Köpenhamn förra veckan 🙂

 • My skriver:

  De finns mycket billigare i Danmark än vad Svenssons i Lammhult säljer dem.

  Ett exempel är:

  https://bahne.dk/Products.aspx?m=all&BrandID=fece861f-1366-49b5-b1e3-715161415c47&si=0

  Jag vet inte om de levererar till Sverige, men hoptimisterna finns i många olika butiker här, och priserna är ungefär detsamma. Annars passa på under en tur till Köpenhamn 🙂

 • Louise skriver:

  Söta. Heja 2011!

 • Goa gubbar:) Klart du ska ha en sån! Själv skulle jag kunna tänka mig en grön hoppetoss 🙂

 • Jessica H skriver:

  Ursöta. Jag har tre hoptimister i högblank klarröd färg hemma. Retrofynd som jag köpte på tradera.
  Tittar på dem och blir på gott humör. Varje gång1!

 • Jag tror jag dör, vad söta de var! Vill ha en snälla tomten!

 • [room] by sofie skriver:

  Ja, de är fina! Tyvärr är hela Danmark överexponerade av de sen nyproduktionen sattes igång… Hoptemist-butiker där du bara kan köpa dessa hoppande gubbar i olika färger ovh storlekar poppar upp överallt. Synd att de tjatar ut de så fort, har nästan tröttnat redan…

  KRAM och riktigt GOD JUL!
  SOfie

 • Malin L skriver:

  Jättesöta! Habegäret är väckt igen… 🙂

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Ja, de är supersöta.

  Kram på dig,
  Sofia

 • cecilia skriver:

  fräna 🙂

 • Linnea skriver:

  Ah vad söta! 🙂

 • Stina skriver:

  gaahhh vill ha, vill ha, vill ha! Skulle göra sig finfint vid min arbetsplats, något att bli glad av när man kört fast eller bara vila ögonen på när man behöver en liten minipaus… //Stina

 • Jossan skriver:

  Så fina 🙂
  Ha en bra dag och en fin jul 😀

 • @ Heddez skriver:

  Fina bilder 🙂
  ha en bra dag

 • Ankie skriver:

  Jättesöta! 🙂 Någon som har måtten på dem?

 • Lena Grön. skriver:

  Visst är de ljuvliga!! Jag har för övrigt just börjat småjobba lite på Svenssons!
  Kram / Lena

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.