Annons

En veritabel guldgruva

På tal om mässing och krom finns det ju en urmoder till butik när det kommer till den saken. Även under kapitlet julpynt. Näst efter danska Rosendal och Georg Jensens klassiska samlardekorationer så ligger nog Svenskt Tenn tätt därefter i kändisskap och klassikerstatus i Skandinavien. Själv blir jag alldeles kollrig när jag den här lådna full med deras julpynt. Och det ska sägas mot bakgrund att jag inte alls gillar för mycket grejor i vanliga fall. Men som sagt, kring jul är det tradition som gäller och då påminner Svenskt Tenn om mormor och trygghet. Så den skandinaviska minimalismen får stå tillbaka ett par veckor. Här finns i alla fall massor med fina saker att önska i julklapp om du går i gång på mässing.

Foto: pressbild Svenskt Tenn

Kommentarer

 • Charlotte skriver:

  Varmt välkommen att kika in i min smyckesblogg EnelfindelMar!
  Handgjorda & Unika smycken designade av mig.
  Här hittar du Unika,trendiga smycken som garanterat ingen annan på stan har! Kanske hittar du något som passar just dig eller någon fin julklapp till någon du tycker om. Eller bara låt dig inspireras!

  /Charlotte

 • Anonym skriver:

  Hej !
  Vill gärna vinna den fina Stringhyllan.
  Företaget grundades av Nisse och Kajsa Strinning
  1949. Jag skulle ha hyllor i köket för kokböcker
  och snygga burkar. trevlig blogg !
  Lotta

 • Och där i lådan ligger den underbara gröna vasen jag vann i förra årets julkalender här på din blogg. Åh, vad jag älskar den! Nu drömmer jag om gröna Hortuskrukor 🙂

 • Amanda Looma skriver:

  bra blogg för mig att läsa som snart ska flytta hemifån och inreda! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.