Annons

Weekend i en Igloo?

November är mest mörk och kall, och den svenska vintern biter en i kinderna så fort man stiger utanför dörren. Men någon vidare snö bjuder den ju inte på, i alla fall inte om man bor i landets södra delar. Då är det inte utan att jag drömmer mig bort till knarr under skosulorna, snötyngda granar och den där bedövande tystnaden som uppstår när de första flingorna lagt sig till rätta på marken. Har man inte släktingar i norr att hälsa på för att få ta del av ovan kanske White Pods i Schweiz kan vara ett alternativ. När jag såg det här fina Igloo-hotellet i Les Cerniers, med makalös utsikt och tjusig inredning blev i alla fall jag sugen på att åka dit och smaka lite på riktigt vinter. Otroligt läckert hotell.

Foto: White Pods

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja det ser så himla mysigt ut så tillochmed jag kan tänka mig att göra avkall på mina sol-och-strand-krav och åka dit på stört.

 • Annika skriver:

  Så läckert! Jag skulle gärna åka dit. Ja, det är vackert här i norr. Snöar just nu, faktiskt.

 • Malin skriver:

  Sagolikt ju! Såg otroligt mysigt ut. Men här har man ju lyckligtvis knarr under skosulorna redan och mysig omgivning. Jag har lämnat en utmärkelse till dig på min blogg, förstår om du kanske inte skickar vidare den här men det är tanken som räknas. 🙂 Kram

 • Min första tanke när jag såg rubriken var, NEJ! Men sedan när jag såg bilderna så börjar jag vackla, vad fint det ser ut.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.