Annons

The point of no return

Tack för all input och alla goda råd rörande min beslutsångest för lamporna Beat förra veckan. Nu är det bestämt, klickat och klart. Beat får det bli. En Wide, en Fat och en Tall till att börja med. Då återstår bara att hålla tummarna för att leveranstiden inte är hiskeligt lång. För är det någonting mer förutom min ringa kroppslängd som är kort, så är det mitt tålamod. Det finns knappt, alls.

Foto: pressbilder Tom Dixon och Per Ranung

Kategorier:

Kommentarer

 • Joacim skriver:

  BRA val! Kommer bli snyggt värre…

 • johanna skriver:

  ååååh, mina favoriter, kommer garanterat bli ursnyggt!

 • marie skriver:

  Du vet att du kan beställa dem hos mig.
  Allt gott
  Marie

 • Elena skriver:

  Så grymt snygga – hoppas vi får se bilder sen! Och att leveransen går smidigt, tålamod är inte lätt att skaffa sig bara föra att det råkar behövas..:-))

 • linnea. skriver:

  dom lampornna finns med i gossip girl om och om igen eftersom dom finns med i inredningen i chucks hotellrum 🙂 jag skymtade dom på ett avsnitt och där är dom just blandade 🙂 så som du vill ha dom https://interiordesignsense.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/cedd3_chuck-bass-apartment4.jpg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.