Annons

Random inspiration

Måste tipsa om bildbloggen The Life Of Polarn Per som jag fick korn på via Residence senaste nummer. Otroligt inspirerande bildkavalkader. Och en blandad kompott av inredning och mode. Extra glad blev jag när jag såg att han postat dessa foton, som kommer från en kampanj jag jobbat med. Kul.
Polarn per blogg
Foton: skärmdumpar av blandade bilder från Polarn Per

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag lusläste också Residence i går. Ett riktigt bra nummer med mycket inspiration.

 • Anna skriver:

  Vilka underbara väskor!!! Me like!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Kul att du gillar bloggen. Det är en vän till min bloggkollega Kristin. Både jag och Kristin är ofta där inne kikar runt. Bara lite synd att han inte hänvisar till fotograf eller annan källa.

  Förresten otroligt kul att du gillade mitt stilleben, kram!

 • Lina skriver:

  Åååå jag älskar såna där tavelväggar som ser så oplanerade och bara uppslängda ut.

 • Eddie skriver:

  Nice verkligen 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.