Annons

Mitt senaste köp

Jag shoppar inte så ofta, även om man säkert kan tro det eftersom jag bloggar om nya saker varje dag. Men faktum är att ju mer jag ser, desto mindre vill jag ha. Eller snarare, desto svårare blir det att välja bland allt. Det här är i alla fall ett, väldigt noga utvalt, inköp som jag har gjort sista månaden. En Milk lamp, designad av danska Norm Architects. Och jag gillar den mycket. När jag öppnade förpackningen insåg jag att lampan har dimmer, det hade jag helt missat i produktbeskrivningen. Men det är ju en klar bonus såhär års. Nu står den i köksfönstret och pryder sin plats, medan den lyser upp i höstmörkret. Gott så.

Foto: Norm Architects

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Riktigt riktigt fin! Må gott! /Emelie

 • [room] by sofie skriver:

  Grattis till ditt snygga köp!
  SUperfin!!!

 • smäm skriver:

  åh, vilken charmig!

 • Mrs. b skriver:

  Så fint inköp!
  Först trodde jag det var ditt fönster på bilden och tänkte wow vilket speciellt kök du har – tills jag insåg att det var en produktbild… 🙂

 • Lina skriver:

  Så himla bra köp 🙂 har med funderat på den… 🙂

 • Hemmakatten skriver:

  Fin lampa!

  Jag har en fråga angående just en bordslampa som jag inte kommer ihåg namnet på men som jag skulle vilja tipsa en vän om. Du kanske kan hjälpa mig (du har ju stenkoll på design)? Det är en trären ställning med tre eller fyra ben och själva lampan står som ett vitt ovalt porslinsägg i ställningen. En klassiker, tror det är italiensk design. Vet du vilken jag menar?
  mvh
  Hemmakatten

 • Den lampan är jätte fin och dimmer är ju aldrig fel.

 • Sev skriver:

  fin! 🙂

 • emma pemma skriver:

  Väldigt cool lampa :)Vart får du inspiration och sånt ifrån? Jag gör ett arbete om lite olika mode produkter inom badrum och kök. och du verkar ha koll :)?

 • Jag älskar den lilla raringen, den är så fin!

 • Linda skriver:

  Den är underbar!
  Bra köp!

 • Lia skriver:

  Visst är den fin, finns hoa oss på The Home Company!
  Hälsn Lia

 • shoporama skriver:

  Väldigt snygg och stilren lampa. Man kan undra hur det kommer sig att danskar alltid är så duktiga på just lampor…

 • Anna skriver:

  Hemmakatten: Jag tror att det kan vara lampan Cesta från Santa & Cole du menar.

 • Maria skriver:

  Den är så himla fin den där lampan! Som en liten lamp-figur : )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.