Annons

Kreativ bonanza

Det har varit en galen vecka, med dåligt bloggande som följd. Förlåt för det. Ibland räcker inte tiden till för allt och då gäller det att prioritera. I torsdags hade jag en föreläsning för She Creatives som krävde en del förberedelser och resten av mina lediga kvällar har gått åt till att planera ett roligt fotoprojekt som jag ska göra tillsammans med ”Guts” i helgen. Men, mer om det senare. Sprang nyss på den här bilden från Roland Emmerichs hemmakontor. Det måste ju vara ängsliga kreatörers drömrum. För ibland månar vi ju om våra idéer som om de vore ömtåliga små barn. Men istället för att låsa in dem mellan vadderade väggar vore det ju toppen med skrivtåliga dito. Som en slags håv för alla kreativa tankar som dyker upp när det kör ihop sig. För säg mig, varför tänker man som bäst och som mest när man har som minst tid?

Foto: NY Times

Kategorier:

Kommentarer

 • Monica skriver:

  Man tänker i allmänhet rätt bra när man tror att man inte tänker alls? I duschen, när man joggar, precis innan man somnar, precis när man har vaknat, etc…

 • Linda skriver:
 • Linda skriver:

  Coolt 🙂 Påminner lite om Jimmy Martins tapeter för Your wallpaper

 • Helena skriver:

  Coolt, tänk Att Samla ideer så! I sovrummet för min del då när min hjärna är som mest aktiv. Man saknar ju ofta ett tillgängligt block och penn a.

 • Kul med stylist samarbete! Skall bli kul att se resultatet! All lycka!

 • carina skriver:

  Nää…det här rummet ser läskigt ut…som från en skräckfilm.Tycker inte om det alls.

 • Frida skriver:

  Hemmariket: Ja, det ska bli väldigt kul! Det är en bra tjej. Och duktig. Så vi ska Göteborgsteama på test idag och imorgon, lite som du och Anna kör i 08 🙂 Vi kanske ska köra en stylist-duo-battle á la MTV snart? Tv-idé någon? 😉

  Carina: Nej, jag tycker inte heller om det. Jag bara skojade. Men ironiskt nog skulle det passa nu, när jag har så mycket tankar och idéer som vill ut på pränt men ingen tid att skriva ner det. Klottra kanske vore ett alternativ 🙂

 • rebekah christel skriver:

  i love this room, so special, such an inspiration.

  love this blog. https://simplechristel.blogspot.com/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.