Annons

Iris hantverk

Jag fick en fråga om borsten som skymtar i den här bilden, med en undran om var den kan köpas. Den kommer från Iris Hantverk och Cosas och är köpt för flera år sedan. Iris hantverk är ett kollektiv för människor med informationshandikapp. Genom dem har synskadade i över hundra år tillverkat borstar enligt gammal svensk hantverkstradition och än idag dras varje borste för hand och man använder nästan enbart naturmaterial. Dessutom har de produktbilder värdiga en egen utställning. Vackert.
Iris hantverk
Fotograf: Carl Bengtsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Ottomar skriver:

  Fina borstar och fina bilder.

 • johanna skriver:

  Underbara bilder!

 • Hemmakatten skriver:

  Hej!
  Iris produkter finns till försäljning i Botaniska Trädgårdens butik i Göteborg:
  https://www.gotbot.se/kulturvast_templates/Kultur_ArticlePage.aspx?id=58881

  Jag köpte en liten rotborste där i somras. Bra kvalitet!

 • Sabina skriver:

  Skit snygga bilder!! 😀 😉

  Va med i min dagens blogg tävling!!

 • Felicia skriver:

  Hejsan!
  Jag tycker att din sidaa är otroligt inspirerande och hemtrevlig och undrar bara om jag skulle kunna få länka till den från min egen blogg? 🙂 Jag tycker att det är så roligt att få dela med mig när jag hittat något inspirerande!

 • Tina skriver:

  Väldigt fina borstar, verkligen! Kramis

 • saravillfara skriver:

  Tittar in för att säga att en bloggträff i december vore hur nice som helst. 🙂
  Ha en fin kväll, kram!

 • Sofie skriver:

  Fina bilder på fina borstar, för bra sak. Det gillar vi=)

 • malin skriver:

  vad kul, jag älskar inredningsbloggar. Bra med inspiration.

  https://nevergetburn.blogg.se

 • Jag har en sådan borste i mitt badrum som jag också köpt från cosas. Visst är den fin!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.