Annons

IKEA Maskros – en blivande designklassiker

Jag får ofta frågor om budgettips och design för en liten plånbok. Jag ska bli bättre på det. En produkt som jag vet att jag har nämnt tidigare, men som tål att upprepas är IKEA PS Maskros-lampan aom har potential att bli en långsiktig klassiker. Se bara på de här bilderna. Om man inte visste att den kom från det stora möbelvaruhuset med en prislapp på 799 kr skulle man lätt kunna tro att den var lika dyr som möblemanget i övrigt. Bara Wegner-stolarna som står där under går ju loss på 50 000 kr. Snygg kombo!
IKEA PS MASKROS LAMPA ÖVER MATBORD
Foto: The Fredensborg House

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja, den är underbar – men kräver sitt rum!

 • Alltså, jag har känt mig kluven till den lampan för att det skriker så mycket IKEA och massproduktion om den, men den är faktiskt väldigt annorlunda och fin i ett rum. Börjar överväga tanken, faktiskt.

 • axelina skriver:

  Den är jättefin, mysigt sken i rummet blir det också. Försöker övertyga sambon att vi ska köpa en sådan ( de finns ju även i storlek mindre nu!) men han är tyvärr svårövertalad…:(

 • Johanna B. skriver:

  Otroligt fin lampa!! Gillar den i båda storlekarna.

 • Ja den är riktigt fin…och prisvärd! Vi har en som hänger i hallen där det är högt i tak….den ger underbart sken!

 • Jag älskar den! Det kommer vara det första jag köper när vårat hus är färdigt. Så fin…

 • NINNIE skriver:

  Den är verkligen otroligt fin! Lite tråkigt bara att den hänger i var och varannans hem nu 🙂

 • Linda skriver:

  Fiiint!

 • [room] by sofie skriver:

  Vilka snygga bilder, älskar den typen av bord, för att inte tala om Wegner-stolarna!!!

  Maskros går ju nu att fås i en storlek mindre, 50 diameter om man vill hänga den i ett mindre rum, lite synd då den kommer bli ännu mer kommersiell.

  Kram SOfie

 • Iris skriver:

  Den är väldigt fin, vi har den i matrummet och den är väldigt ståtlig och skuggar väggarna väldigt vackert. Absolut värd varenda krona 🙂

  kram /iris

 • Lois skriver:

  Hej!
  Jag håller på att renovera min lägenhet. Jag tänkte be dig om hjälp med tips om golv i hall/kök/matplats (öppen planlösning)? Vi har tänkt sten från början, men då måste man kanske ha golvvärme för att det inte ska bli kallt om fossingarna.
  Vad finns det för alternativ, hur ser trenderna ut? Plastmattor, sten, trä? Kan inte du göra ett blogginlägg med lite olika förslag?

  Tack för en inspirerande blogg!

 • Den är så läcker

  Har själv köpt den men tvekar i det längsta om jag ska sätta om den
  Känns som om den finns i var mans hus numer… då känner jag tvivel trots att den är så snygg

  Har till och med frågat mina bloggbesökare om råd
  =)

  Trevlig helg

  Maliin

 • Knaada skriver:

  Jag blev hellycklig när jag insåg att det finns en liten variant för oss med normal takhöjd också!

  Jag älskar den!

 • Frank skriver:

  Älskar såna gigantiska glasrutor

 • ellen skriver:

  Jag struntar i vad min ytliga kille säger! IKEA är snyggt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.