Annons

Bestlites arbetslampa

Det händer inte så ofta men ibland springer man på bilder som på pricken påminner om ens eget hem. Ibland råkar det vara just det, mitt hem, när någon utländsk bloggare kanske lånat en bild och beskurit den (ingen skada skedd med det, men jag blir alltid lika dejavuförvånad). Än roligare är det däremot om man råkar på en ”inredningstvilling”. Lite så kändes det när jag fick syn på den här bilden, som påminner mycket om min arbetsplats. Förutom att jag har två Eames-stolar, med träben, och lite mer grejor runtomkring. I vilket fall blev jag plötsligt väldigt sugen på att köpa två Bestlite arbetslampor. Galet fina.

Foto: bildgooglade och hittade den här

Kategorier:

Kommentarer

 • Charlotte skriver:

  Så snygga lampor! Tack för tipset.

 • Jättefina lampor! Och väldigt snygg bild. Ett plus är ju att vägghängda lampor frigör arbetsyta. Men priset… inget för min plånbok tyvärr.

 • Skönt Hemma skriver:

  Ja dom är snygga alla Bestlites lampor. Skulle även vara kul om vi kunde få se lite fler bilder från just ditt hem 😉

 • Micaela skriver:

  Precis så där vill jag ha min skrivbordsskiva, men hur sitter den fast/uppe? Vet någon? Tacksam för svar : ) Hälsn Micaela

 • Anna skriver:

  Vilken härligt arbetsplats!! Så skulle jag gärna haft det på mitt kontor. Trevlig helg Frida.

 • Knaada skriver:

  Lustigt!

  I tisdags läste jag en tidning från 2007 i väntrummet, blev helkär i Bestlite vägglampan i svart. Lånade en penna och nån blankett och kladdade ner BESTLITE på baksidan, och vips är är dom igen!

  Har jag bara varit blind innan?

  Galet fina, och galet dyra!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Snyggt – och visst känns det "Frida". Bestlite är alltid tjusigt!

 • Marianne skriver:

  Jeg har flere Bestlite-lamper, både skrivebordslampen og sengelamper (de små til vegg), alle sammen i svart. Jeg er fantastisk fornøyd og anbefaler dem til alle. Ja, de koster dessverre mye, men de er tidløse og vil følge med på flyttelasset overalt.

 • Linda skriver:

  Jag funderar på den här modellen till sänglampa men den kanske är för stor?

 • Marcus skriver:

  Vill ha den arbetsplatsen, snyggt och enkelt.

 • emme bygger bo skriver:

  Underbar arbetsplats! Och jo, riktigt snygga lampor. Bilden är från norm architects om jag inte är ute och cyklar.. 🙂

  https://emmebyggerbo.blogspot.com/2010/11/041110.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.