Annons

Dwell baby

I helgen är jag uppe i Umeå och hälsar på min familj och min lillasyster, som nyss fått barn med sin sambo. Jag är ju numera moster till en liten fyramånaders flicka. Hur mysigt som helst. Vi ska alldeles strax bege oss iväg på babysim allihopa, men innan jag hoppar in i bilen för att ta mig till badhuset tänkte jag bara passa på att tipsa om Dwell Baby’s fina plädar, sängar och bäddset. De säljs bland annat på Minishop i Göteborg, men finns garanterat på fler välsorterade barnbutiker i landet. Otroligt fina motiv och mönster, utan att bli för mycket. Och bilderna på deras sajt är ju så söta att man nästan dör.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ulrika skriver:

  Dwell är riktigt bra. Träffade dem i New York 2007 på en utställning. Då pratade de om att de ännu inte fanns i Sverige, så kul att deras saker finns här nu!

 • Men åh vad mycket fint dom har. Massor som skulle passa perfekt i sonens rum. Nu blir jag nästan lite hysterisk eftersom jag inte vet var jag ska få tag i produkterna. 😛

 • Vad kul moster Frida, då är det bara att passa på och njuta medan du är och hälsar på dem!

 • shabini skriver:

  VA MED I VÅR TÄVLING,
  chansen att du kan bli länkad hos oss i en vecka!
  lycka till 🙂

  kram / världensbästashabini ♥

 • Elena skriver:

  Så fint! Vill ha både en filt och en lika glad bebis..:-)) – halva släkten finns i Göteborg, så det blir till att önska sig, tack för tipset!

 • Åh vad mysigt med bebisar!

 • Åh jag gillar den där urgulliga stilen på barnsaker.

 • Jenny skriver:

  Fint! Här är ett tips på superfina barnaffischer som en tjej i Umeå gör: http://www.spuck.se

 • Annie skriver:

  Är mattan också därifrån? Jättesvårt att hitta fina barnrumsmattor. (som inte är i plast vill säga, men det vill jag inte ha i ett barnrum)

 • flem skriver:

  Ja, verkligen jättesöta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.