Annons

Dansk keramik

Danska Wauw Design gör makalöst vacker keramik och jag får ett nästintill sjukligt köpsug när jag klickar runt bland deras bilder. Speciellt när jag ser deras julstylade dukning, i ett grafiskt svartvitt manér. Jag vet. Den här svart-vitt-vitt-grejen börjar bli en parodi på sig själv. Men jag kan inte hjälpa det. Snyggt är det.

Foto: pressbilder WAUW design

Kategorier:

Kommentarer

 • jenny skriver:

  Kan inte annat än hålla med.

 • Johanna B skriver:

  SUPERFINT! Aj lajk!

 • NINNIE skriver:

  Otroligt fint! och väldigt "rent" intryck!

 • Petra skriver:

  Har också fastnat rejält för svart och vitt… gärna i kombination med något transparant/något i glas och så gärna mycket vitt på väggarna och svarta detaljer. Oja, lite kråmat också och eventuellt en stark accentfärg så som limegrönt, turkost eller mörk lavendel 🙂
  / Petra

 • isa skriver:

  Svart vitt ser vi över allt men jag diggar det stenhårt. skarpa kontraster med mjuka former och grafiska mönster tvär diggas hemma hos oss.. Gärna med lekfulla detaljer. jag håller med dig vill oxså ha!!

 • Anna skriver:

  Helt underbart fint!! Även den vackra dörren får ett stort plus!

 • Sarah skriver:

  Här kommer ett litet HETT TIPS, en GRYM R&B artist som heter Paul M. Kolla in hans nya video "Baybe" på hans hemsida: https://www.paulm.se

 • Maria (Vilje) skriver:

  Bara en liten, liten smula kritik – Snälla, sluta med att be om ursäkt för din smak… vi som har följt bloggen från början delar den uppenbarligen, vi GILLAR din stil och ditt val av bilder och det vill jag inte be det lilla minsta om ursäkt för. 😉 Sträck på dig istället och gå först – vi står bakom dig serru. Och som jag förstår är vi en hel hög med folk. MER svartvittgrått och lite trä!! Thats the way we like it!

 • Väldigt snygga! Vad roligt att ni ska till Paris! Var för cirka ett halvår sedan.. underbar stad!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.