Annons

Traderarensning, igen

Nu har det blivit dags att fortsätta höstrensningen i skåpen. Jag förköpte mig på kuddfodral när jag var hos Mimou i somras. Tre av dem får stanna kvar på sängen, men ett par hallonröda och helt oanvända prydnadskuddar har nu åkt ut på Tradera tillsammans med några posters i limiterad utgåva från Habitat, som följde med när jag köpte Old is Cool. Kanske passar de på en vägg hemma hos dig? Kan också tipsa om en kompis auktion, han säljer jättefina vintageposters från Italien, om du är på fyndarhumör.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.