Annons

Bo-Laget i Malmö

Efter gårdagens föredrag i Malmö sprang jag på Charlotte från Bo-Laget i publiken. Vi har haft en hel del kontakt tidigare i höst då jag mailat om tillåtelse att få visa bilder från deras objekt. Bo-Laget är nämligen, i mitt tycke och från mitt perspektiv, en av Sveriges bästa mäklerifirmor med sina otroligt fint stylade bilder. Här finns både stramt avskalade och svartvita hem liksom riktigt färgstarka eller retroälskande och de udda bohemiska. Det är skönt med ett nytt perspektiv, bortom de vanliga generiska och personlösa Hemnet-bilderna. Att klicka runt bland deras objekt är lite som att bläddra i en snygg inredningstidning. Här kommer ett blandat urval av mina favoriter från det som ligger uppe just nu. Vill du se mer, klicka här!
Bolaget Malmö
Foto: bilder saxade från objektsbeskrivningar, publicerade med tillåtelse av Bolaget i Malmö

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  gud vad jag gillar handtagen!!!

 • Såna där detalj bilder är fräckt !

 • Monika skriver:

  Ja, det var verkligen som att bläddra i en inredningstidning! Jättesnygga bilder och snygg layout-(heter det så?)- överhuvudtaget på sidorna! Men jag undrar bara; har de bara sådana där perfekt stylade hem de säljer eller? Det var så speciella hem att t.o.m det "bohemiska" kändes otroligt stylat och genomtänkt. Kul att se dock!

 • [room] by sofie skriver:

  Kul att du varit i Malmö och hälsat på, säger jag som bor långt ut på vischan i Danmark nu, haha!!! Malmö har verkligen lyft sig de senare åren och har ett stort utbud av det mesta!

  Kan bara instämma Bo-laget är verkligen duktiga på sin sak.

  Njut av stundande helg! Du verkar haft en full vecka 😉 Kram Sofie

 • Charlotte Raboff skriver:

  Hej Frida,

  Jag hade inte möjlighet att gå på Sydsvenskans Annonsörsdag.
  Finns det någon möjlighet att ta del av din föreläsning ändå?

  Trevlig helg!
  Charlotte

 • Lizaloop skriver:

  En utmärkelse till dig finns på min blogg 😀

 • Anonym skriver:

  Hejjsan

  Nu har jag rensat min garderob och lagt ut en massa fina kläder på tradera. Allt från ytterjackor/skor/skinnjacka/tröjor/väskor och massa massa mer för endast 1 KR.

  Ta ett kik auktionerna går ut ikväll!

  Passa på tjejer det är billigt och bra =))

  Här är länken
  https://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1224862&listtype=1

  Lycka till

 • M skriver:

  Jättefint ögongodis verkligen, men jag gillar inte när hemmen är så där hårt stylade av mäklaren… Ja, jag håller med om att det bohemiska exemplet var långt därifrån, snarare mycket medveten blandning av vintage och supermodernt. Jag blir mest bara irriterad av detaljbilder på ett bord med blommor, eller ett dörrhandtag. Visst är det inspirerande, men säger inte så mycket om objektet egentligen…

 • En ren njutning tack för tipset!

 • cissi skriver:

  VAD FIN BLOGG DU HAR! Jag e ny med min blogg, kolla gärna in den om du vill Love / Cissi

 • Sofia skriver:

  Hur har de gjort handtagen på garderoben? mycket fint.

 • Marcus Hedenskog skriver:

  Va kul att du lagt upp bilder på den svart vita tvåan på Sorgenfrivägen, jag bor nämligen vägg i vägg med den lägenheten. Det ska bli väldigt intressant och följa budgivningen då vi snart ska sälja.
  MVH
  Marcus

 • JonaZ skriver:

  snyggg bild

 • Johanna skriver:

  Hej! Visst har se urfina bilder men då jag själv jobbar som mäklare vet jag hur trötta många är även på den här typen av bilder. Man köper ju inte bordet som är i närbild utan det är lägenheten man vill se. Jag tror deras bilder är mest inspirerande för dem som inte söker bostad utan mest surfar runt på hemnet. Jag ifrågasātter lite att du skriver att de är en av sveriges bästa mäklarfirmor enbart baserat på de bilder de har vilken bara är en liten del.

  Annars tokgillar jag din blogg och i de här sammanhanget gör sig bilderna riktigt bra. 🙂 hälsningar johanna

 • Frida skriver:

  Hej Johanna,
  jag skriver ju att jag tycker så just "utifrån mitt tycke och mitt perspektiv" som inredningsbloggare. Jag är ju ständigt på jakt efter nya bilder. Jag kan inte svara för hur Bo-Laget är som mäklare, rent försäljningsmässigt, eftersom jag aldrig prövat deras tjänster men för mig (som precis som du skriver)letar bilder och inspiration till hemmet så är det en fantastisk sida. Lite som en inredningstidning. Närbilden på ex. golvet säljer ju inte mattan i det fallet, utan parketten. Jag kan tycka det är skönt när man varvar lite både och, så att man som köpare för en bättre bild av objektet och kan ha det som stöd för minnet efter en visning.

 • Frida igen skriver:

  Johanna forts.

  …och vad roligt att du gillar min blogg. Det uppskattas, såklart! 🙂

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Kul idé med garderobshandtagen. Har en liknande fundering till vårt kök i vår uthyrningsdel.

  Kram,
  Sofia

 • Johanna skriver:

  Ja, det var bra att du skrev att det var ur det perspektivet 🙂 Jag håller med dig också om att variation är det bästa. På byrån där jag jobbar har vi t.ex två olika typer av tjänster där paketet "Prestige" för våra dyraste objekt har en hel del detaljbilder och mer omfattande presentationer.
  Hoppas vi kan inspirera lite där också 🙂

  Ha en fortsatt bra helg! Mvh Johanna

 • Hej!
  Vill du snälla vara med i våran tävling? Den går ut på att den som tar den finaste höstbilden vinner! Inte så svårt va? Om du vill vara med så anmäl dej i inlägget på våran blogg, du måste senast anmäla dej den 19/10. Hoppas du är med!
  Kram 🙂

 • Malin G skriver:

  Om någon vet var man skaffar dessa garderobshandtag, eller åtminstone liknande, så vore jag enormt tacksam om ni delade med er. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.