Annons

Söndagsjobb i soffan

Jag vaknade tidigt imorse, åt frukost innan nio och har söndagsjobbat i soffan sedan dess. Jag gillar arla helgmorgnar, med en stor kopp kaffe och krispig luft som sveper in från en öppen balkongdörr. För att inte tala om den totala tystnaden innan stan kommit i rörelse utanför vardagsrumsfönstret. Det ger mig en känsla av ostört försprång och gör det så lätt att tänka att blir kreativ så det river i kroppen. Idag har jag bland annat färdigställt en artikel, planerat kommande inlägg och filat på en bloggenkät som jag strax kommer att lägga ut. Jag är nämligen väldigt nyfiken på vad ni tycker om Trendenser.se och hur jag bäst kan utveckla bloggen inför nästa år. Håll utkik inom kort för chansen att svara på det och vinna en fin AJ-lampa från Louis Poulsen! Men, nu tar vi först tag i den här söndagen tycker jag. Off we go!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej!
  Har också varit vaken sen tidig morgon, fast ofriviligt kan jag tillägga 🙂
  Tjusiga kuddar du har i soffan!
  Hoppas du får en bra dag.
  Kram Vanja.

 • Emelie skriver:

  Det får jag inte missa, jag vill vinna 😉 ha en fortsatt skön dag! Kram Emelie

 • Helgmornar är härliga. Våran blev lite väl tidig då lilleman 1,5 år bestämde sig för att det var dags att gå upp kl fem och dra igång dammsugaren och samtidigt springa maraton i vardagsrummet. 😛
  Ha en fortsatt trevlig kreativ söndag!

 • Johanna B. skriver:

  Härlig bild!

 • ELEFANT KUDDEN AV JOSEF FRANK KOMMER JAG NOG ALDRIG ATT TRÖTTNA PÅ GUUUUUD SÅ SNYGGT! – SARA – SHOPSELECTED

 • therese skriver:

  Vilken fin kopp! Jag måste ha missat när du köpt den, vart kommer den ifrån?

 • Frida skriver:

  Therese:
  Koppen kommer från Mölle krukmakeri i Skåne.

 • therese skriver:

  Tack! Tur att man är Skåne-tjej då 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.