Annons

R.O.O.M på PUB

I söndags, innan bloggträffen, åt vi lunch på PUB. Eller förlåt, inredningsnördarnas nirvana i Stockholm. Längst upp på översta våningen i varuhuset huserar ju nämligen både ett café och R.O.O.M numera. En butik som tidigare låg ute på Kungsholmen (innan de gick i konkurs, och sedan öppnade igen på ny adress, för er som inte hängt med på den resan). R.O.O.M är kanske den allra roligaste inredningsbutiken att besöka just nu, eftersom de i likhet med IKEA är så duktiga på att styla upp miljöer och det med en trendkänslighet som inte många kan slå dem på fingrarna med. Måste bara visa några bilder som jag fotade med mobilkameran. Kvalitén är inte den bästa men kika på detaljerna. Kolla den näveraskliknande väggen bakom sängen, poesiväggen, den mustiga stylingen, de roliga idéerna, rubbet! Notera också att de stylat ett rum på temat Afrika. I’m telling you. It’s coming! Missa inte det här stället nästa gång du är i Stockholm.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Afrika…? Nej tack 😉

 • Jag håller med om att stylingen är galant, men jag kom ändå på mig själv att sakna den förra lokalen. Den var speciell och man saknade rymden här. Sedan tyckte jag att den speciella R.O.O.M-känslan kom bort lite i sortimentet med alla grejer. Sakavdelningen såg ut som på vilken designshop som helst. Så jag sörjer lite det som var den där magiska R.O.O.M-känslan som fanns från början där på Alströmergatan.

 • Stefan skriver:

  Problemet med ROOM är att det känns mer som ett museum. Fint och inspirerande att titta på men långt till att köpa något. Och frågan är hur länge det går att driva museum på en av stans dyraste adresser?

 • Anonym skriver:

  Kvaliteten på bilderna är väl jättebra! Skarpa o bra färgåtergivning! Eller? haha, du verkar ha såna otroliga krav på dig själv Frida! det ser ju jätteproffsigt ut! själv tycker jag nya room är betydligt trevligare o mer inspirerande än det gamla. tack för en kanonblogg!!

 • Maria skriver:

  Väggen med bokbladen är jättefin! En sån tavla skulle man kunna göra.

 • zandra skriver:

  gaah vad mycekt snyggt det finns där 🙂

 • Nanna skriver:

  Room är faaaaarligt att gå in i 😀

 • Fina och inspirerande miljöer, rolig idé med bladen.

 • solåkra skriver:

  Riktigt fina miljöer har de. Och deras textilavdelning är minst lika bra som på gamla tiden. Jag tror också på afrika trenden….

 • Isa skriver:

  Älska väggen klädd med bokpapper.

  http://www.isabsson.se
  /Isa

 • Iris skriver:

  oh, jag gillade verkligen bilden längst ner till höger. Roligt med lite afrikanskt stuk på inredning, det har varit så mycket asiatiskt i lång tid nu tycker jag (fast jag gillar visserligen det med…)

  kram /iris

 • Helena skriver:

  Undrar när du tänker kora en vinnare i tävlingen du hade i våras. Där det gällde att nominera inredningsbutiker på nätet och IRL och tävla om ett inredningspris värt drygt 3000 kr???

 • Anonym skriver:

  Hej, jag kommenterade just på Formforum inlägget, men jag måste skriva här också. Jag vet inte hur jag missat att lägga till din blogg på min länklista på min inredningsblogg, jag gör det. Hoppas OK 🙂

  // Karin

 • Frida skriver:

  Helena, det kommer! Inte bortglömt men allt tar sin tid. Jag ska hinna besöka butiken och fota och fixa diplom också 🙂 Du får hålla ut ett litet tag till!

 • Nej aldrig skulle jag missa denna inspirationsplats när jag besöker huvustaden! Är dock inte helsåld efter varje besök…men det hindrar mig inte at prioritera ett nytt besök…

  K Ra M // T i n a

 • Grethe skriver:

  ÄLSKAR ROOOM!

  Gillar du en inspirerande, lite lyxigare och roliga blogg? Kolla då in GRETHES!

  Pusspuss!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.