Annons

Rapport från Formforum 2010

I söndags och måndags gick som sagt årets upplaga av Formforum av stapeln, den här gången på Scandic Malmen i Stockholm. Totalt deltog 27 inredningsbloggare från hela Sverige. För min del blev det bara en intensiv söndag, men en ack så inspirerande sådan. Vi hann få en trendföreläsning av Stefan Nilsson, jobba oss igenom en timmes pepptalk, lyssna till ett föredrag om smart förvaring av Hammarplast, mingla i baren på Scandic Malmen, kika förbi utanför Monica Försters designstudio på Söder och till sist äta en god middag på Matkultur. Hela tiden under ett konstant surr av munnar som pratade i varandra. För vi hade så mycket att säga, allihopa. Jag önskar bara att jag hade haft dubbelt så lång tid med med var och en av alla deltagare. Här är en suddig bildkavalkad från min Iphone. Jag lyckades nämligen, för första gången i min femåriga bloggkarriär, lämna kamerabatteriet hemma.Stort tack till alla som kom. Vi ses igen, nästa år!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se samt pressbilder Scandic Malmen

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja/Cactusvit skriver:

  Känns verkligen få förunnat att fått vara med på denna underbara tillställning. Inspirationsförrådet är påfyllt till max! Roligt att man fick ett "ansikte" på dig också! Kram från mig /Maja

 • Johanna B. skriver:

  Jag vill se meeeer!

 • Stämningsfullt skriver:

  Stort tack till ER som gjorde det här möjligt!
  Jag är så peppad och fylld av inspiration nu ska du veta :)Det här var verkligen något av det roligaste jag har gjort på länge och jag ser fram emot flera gånger!
  Kram Vanja!

 • Frida skriver:

  Undrar bara om du vet av nån typ likadan lampa som den på första bilden i de här inlägget? Vet att de finns en på IKEA som heter REGOLIT men den känns lite "epa" .. 🙂

 • Purple Area skriver:

  Tack själv Frida, kul att se dig igen, det var fantastiskt trevligt arrangerat och ditt föredrag var som sagt väldigt givande.

  Kram/Susann

 • Hade så önskat att jag fick vara med!

  =(

  Har bara hört possetivt kring detta event – härligt!!!

  Ha en fin höst dag

  Maliin

 • r.o.o.m är en underbar butik!

 • Benita skriver:

  Tack snälla Frida för fint arrangemang!

 • Tack själv, både för sällskapet och för det härliga förläsningen du höll i. Jag tog verkligen till mig allt du sa och ser numera saker och ting med helt andra ögon. Precis vad jag/vi behövde!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Ja, tack än en gång för fantastisk workshop. Bloggträffen var långt över förväntan och jag är full av ny inspiration och idéer. Kramar!

 • Linda P skriver:

  Det är Du som ska ha stort tack, Frida!! Ser fram emot framtida inspirerande träffar. kram kram

 • Sofia skriver:

  Låter givande och kul. Skulle gärna velat vara med 🙂

 • molly skriver:

  fina bilder !
  kika gärna in på min blogg: https://mollllys.blogg.se
  kram !

 • Gud vilka fina bilder du har på bloggen, inredning är alltid kul =)

 • Humle skriver:

  mycket fina bilder 🙂

 • designoform skriver:

  Ser ut som ni haft det trevligt!

  Ett litet tips angående ditt inlägg om tidningsartikeln som blivit en snackis runt om på nätet. Ikväll handlar faktiskt "Kvällsöppet med Ekdal" om just denna "hysteri". Kan bli sevärt! Finns också på tv4play tror jag.

 • Emelie skriver:

  Tack så hemskt mycket själv Frida! Jag blev väldigt inspirerad av din workshop och har hittat massa ny energi nu! Tack igen! Kram Emelie

 • Charlotte Bladh skriver:

  Tack själv Frida! Du gjorde ett kanonseminarium som vi alla gillade och inspirerades av! Nu kör vi!

 • Jag är verkligen så avundsjuk att jag inte hade tid att följa med men det är så roligt att läsa alla rapporter!

  Mvh

  Karin

 • Anneli skriver:

  Inspirerande! Bor i Dubai och håller mig uppdaterad via alla dina intressanta och fina inlägg. Mycket glad att den finns!

  varma hälsningar

 • saravillfara skriver:

  Det är vi som ska tacka!
  Och som jag sa, vilket härligt inspirerande och peppande föredrag du höll. Det var bara en hake. Det var för kort! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.