Annons

Pausmusik

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så har jag inte gått och dött, även om man skulle kunna tro det av veckans totala brist på uppdateringar. Jag har nämligen åkt på ännu en släng av höstviruset, med 39 graders feber och en elak hosta. Jag brukar inte vara sjåpig annars men det här är lätt den värsta förkylning jag varit med om. Någonsin. Nu har jag i alla fall tagit prover och fått pennicillin och Cocillana, så nu hoppas jag att det rör sig om baciller som dör av antibiotika så att jag är på benen snart igen. Tills vidare bjuder jag på lite pausmusik i form av krya-på-dig-buketten som mina föräldrar skickade ner häromdagen. Otroligt fina blommor! Ha en fin helg allihopa. Jag uppdaterar igen så snart jag är piggare.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Usch då, krya på dig nu och vila ordentligt. 🙂

 • Elenore skriver:

  Krya på dig!

 • Paula skriver:

  Och du som redan varit sjuk… Usch då!
  Krya på dig, och ordentligt den här gången!

 • emma skriver:

  Jag vet inte om du svarar på kommentarer, men jag har i alla fall en fråga… du verkar vara duktig på inredning, och jag älskar inredning men har nu kört fast med vårt sovrum. Vi köpte möbler, säng + sängbord från IKEA Hemnes i vitt, med andra ord, och så har jag en stor gammal byrå från min mamma stående längs en vägg också. Sedan målade vi alla väggar ljuslila, vilket är en härlig färg, men nu vet jag inte vad jag ska göra. Lila var vågat och för att få färgen att se riktigt bra ut och ge den rättvisa så känns det som om man måste göra färdigt hela rummet och addera massvis av saker. Men vad!? Vad är fint i sovrum? Vad är fint på väggarna? Vad ska jag ha för gardiner? Tavlor? Mattor? Jag vill ha det mysigt och ombonat men jag vet inte hur jag ska göra, blir tokig!

 • Tess : Istla.se skriver:

  Krya på dig.

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej!
  Nej men fy, din stackare 🙁 Hoppas du blir bättre nu när du har fått antibiotika….
  Krya på dig!
  Kram Vanja.

 • Axelina skriver:

  Usch då, krya på dig! Hoppas att medicinen hjälper..

 • Johanna B. skriver:

  Boomerangförkylning? Usch. Hoppas du tar dig tid att vila och bli riktigt frisk.

 • Krya på dig 🙂

 • Linda P skriver:

  Ahhhh, vad trist Frida!!! Hoppas du är kry & på benen till nästa helg iaf. Det ska bli kanonkul.
  kram från mig

 • Camillasnyahem skriver:

  Aj då, det finns ju så mycket roligare att göra än att ligga sjuk så jag skickar en hel drös med krya på dig! Jättefina blommor!

 • Fy tusan vilken osis. Fuska inte med vilan nu, så att du är superfrisk nästa helg, det ska bli väldigt roligt att ses igen! Bacillfria kramar från mig

 • Camilla skriver:

  Men nä, inte igen. Dumma förkylning!! Hoppas du snart är på benen igen. Skickar äver en drös med krya-på-dej-hälsningar så kaaaanske det kan hjälpa liiite iaf. 🙂

  Kram kram!!

 • Anna-Karin skriver:

  Har själv precis hämtat mig från en dunderförkylning. Känns som hela Göteborg är förkylda och sjuka just nu. Vila, vila, vila och bli snart frisk!

 • Helena Kulle skriver:

  Nä, fy vad tråkigt.
  Hoppas du kryar på dej snabbt.
  Ha en fin helg.
  /Helena

 • Annika skriver:

  Krya på dig, Frida! Hoppas att medicinerna hjälper snabbt, så att du blir pigg igen flera dagar före nästa helg. Det ska bli så trevligt att träffas igen! Kram!

 • Proforma - Irene skriver:

  Fy så tråkigt… igen! Krya på dig!

 • saravillfara skriver:

  Hoppas du börjar känna dig piggare snart!
  Ha en finfin hösthelg – och blommorna var ju bara superfina. Framför allt omtanken!

 • Åh nej vilken otur du har. Hoppas pencillinet hjälper och att du kryar på dig!

 • Fredrik skriver:

  Antibiotika för en förskylning? Kom igen. Det sköter kroppen själv.

 • Lisa skriver:

  Krya på dig Frida! Vi läsare finns alltid kvar här och väntar, det vet du. Kram!

 • Mekko! skriver:

  Välkommen in till min blogg! Jag säljer massa olika saker i bloggen som ex , smycken (döskalleringar och massa annat snyggt) , hårvårdsprodukter , kläder, skor och skönhetsprodukter. Allt är väldigt väldigt billigt , gratis frakt och helt nytt. https://mekko.blogg.se

 • Krya på dig vännen! Hoppas at du repar dig så att vi kan ses till helgen! Kram

 • Hemmakatten skriver:

  Krya på dig! Kanske kroppens sätt att säga att du behöver ta hand om dig? Och vila och ta det lugnt. Om det nu går som heltidsanställd, egen företagare och professionell bloggare mm! Var rädd om dig.

 • Pia skriver:

  Hej, du får krya på dej.Penicillin och den bästa av hostmediciner gör nog att du tillfrisknar snabbt.

  / Pia
  [email protected]

 • monnah skriver:

  Hu! Hoppas att du snart mår bättre. Jag hoppas att någon pysslar om dig duktigt. 🙂

 • Krya på dig! Det är väldigt starka virus som härjar nu verkar det som. Hoppas du snart blir frisk.

 • A. skriver:

  Usch jag har själv legat sänkt i över en vecka och förstår vad du pratar om. Inte kul! Krya på dig!!

 • Stort TACK för alla fina krya-på-dig-hälsningar!
  Den här omgången var ingen lek och jag hoppas verkligen att ni slipper virus, förkylningar och baciller i höst.

 • Nilla skriver:

  Krya på dig! (Underbar bukett!)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.