Annons

På tal om glaslampor, kolla in Byredos showroom!

Jag befinner mig just nu i Stockholm, för att delta i dagen Handels Hetaste Varumärken, där jag ska sitta i panelen på scen och b la prata flaggskeppsbutiker. På tal om det, och på vägen hit, kom jag att tänka på ännu ett glasmästerverk som jag tänkte bjuda på här. Det verkar ju vara många som delar min fascination. Har ni varit i Byredos konceptbutik i på Mäster Samuelsgatan i Stockholm? Den magnifika vintage glaslampan som hänger i taket är formgiven av Edvin Öhrström, som också gjort obelisken på Sergels Torg. En fågel viskade i mitt öra att Ben Gorham fyndade lampan till ett helt overkligt bra pris, eftersom säljaren uppenbarligen inte var medveten om vilken skatt han tänkte göra sig av med.

Foto: Byredo.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Wow, Vilken lampa!

 • Tess : Istla.se skriver:

  Ingen dålig lampa..

 • Johanna skriver:

  Kika här hur vi fyndade vintagebelysning…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.