Annons

Ordningen återställd

Medicinen verkar göra sitt jobb. Febern är borta och nu kan jag andas utan att låta som en rosslig kaffebryggare, hurra! Ordningen är om inte helt återställd så åtminstone på god väg. En annan ordning som däremot är mer definitiv är den som råder i köksskåpen numera. Efter förra helgens besök på Kafferosteriet är müsliförrådet nämligen påfyllt till bristningsgränsen och höstens helgfrukostar kan anses räddade. Nu har jag bunkrat så det räcker för många söndagar framöver. För att fira att smaklökarna också återvänt till livet igen toppade jag dagens tallrik med massor av svenskodlade hallon. Mums!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Så gott det såg ut med hallon! Härligt att höra att Du känner dig bättre! Kram <3

 • Lena skriver:

  Berätta nu var müslin kom ifrån och hur vi 08-or kan få tag i den…

 • Jag köpte den på Kafferosteriet. Hon som gör den heter Linnéa och har ingen egen business än men kan köpas via kafferost.com

  De var väldigt hjälpsamma och kan säkert skicka till dig om du frågar. Detta är alltså inte Olof Viktors gourmetmüsli utan en ny lokal förmåga som levererar direkt till hotellet.

 • Lena skriver:

  Tack!!!

 • lin skriver:

  hej!
  jag har mejlat till kafferosteriet och dom säljer tyvärr inte müslin. synd för mej som annars var väldigt nyfiken

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.