Annons

Om jag bara vore lite rik

Det finns ju vissa saker man verkligen inte behöver, men som man kanske kunde tänka sig att unna sig om det råkade finnas en oväntad slant över. Så, för att citera Cornelis: om jag hade pengardå skulle Klongs fantastiska glaslampa, som ser ut som ett oversizeat armband, ligga på inköpslistan. Helt galen och förmodligen väldigt svår att förhandla över tröskeln i vår lägenhet, men icke desto mindre fantastisk. Tillverkad av färgat glas och producerad i begränsad upplaga om 200 exemplar. Design Katariina Nuutinen.
Klong Helly lampa
Foto: pressbild Klong/Urban Living

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  Den är ljuvlig, ser ut som ett snyggt armband. Undrar vad den kostar?

 • Eeeh… ähum. 15 000 kr. Typ.
  Därav rubriken 🙂

 • Linda skriver:

  Faaantastisk! (fantastiskt pris också :P)

 • Anna - Hundra kvadrat skriver:

  Åh, den är så vacker! Jag gissar att du sett den som hänger i fönstret till Krypton?

 • Emelie skriver:

  Den är kalasfin, roligt att den precis ser ut som ett kristet bönearmand. Kommer dock inte på namnet på detta, men vet att varje kula representerade en bön för något specifikt. Vet inte alls om det är därifrån inspirationen kommer.

 • Vilken fantastisk lampa!

 • Ja dden är som ett smycke – helt fantastiskt.

 • brittany havican skriver:

  This is the most awesome lamp I've ever seen. Thanks for sharing.

  Hugs,
  brittany

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Gillar verkligen Klong. Mycket tack vare Jonas Bohlins prylar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.