Annons

Lata dagar på landet

Helgen har spenderats i svärföräldrarnas hus på landet. Framför brasan, med regnet piskandes mot rutorna. Det finns nog inget som är så avkopplande på hösten som att åka från stan, kura ner sig under en varm filt och bara vara. Speciellt när det stormar och är ruggigt på utsidan. Och jag gillar verkligen det hemtrevliga knarret från stolarna i rotting. Idag har vi promenerat vid havet och plockat med oss några kvistar trollhassel från trädgården, så ikväll blir det lite hemmapyssel och fix. Vad har du haft för dig i helgen?
Rotting stolar korg design
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna B. skriver:

  Det blev en slapparhelg i soffan så här dagarna innan löning. Grymt skönt.

 • hanna skriver:

  Det har jobbats denna helg, fredag till måndag. Så är det i tidningsvärlden, och framför allt sportjournalistikvärlden. Ser fram emot min lediga tisdag …

 • Lina skriver:

  Har läst böcker och bloggar!

 • Camilla skriver:

  Mysigt med brasa.. Sitter just nu i soffan, med brasan som sällskap 🙂 Regnet piskar rutorna även här och man kan sitta inne och mysa riktigt ordentligt. Synd det är måndag imorgon, för jag hade gärna kunnat ha ytterligare en dag på detta sätt 🙂

 • saravillfara skriver:

  Sista skoluppgifterna!
  Nu ser jag fram emot nästa helg, då ska jag bara slappa. Hade gärna gjort det framför en brasa om jag bara hade haft en.

 • Har legat uppkrupen under filten med penicillintabletterna inom räckhåll och slötittat på film. En mindre bra helg alltså. Men nu är jag på bättringsvägen. Änligen!

 • Anna skriver:

  Kul att få se mer personliga inlägg. Heja heja!!

 • Annika skriver:

  Jag har myst med sonen och promenerat med hunden. Ungefär som vanligt. 🙂 Bara maken som saknas – han i San Diego. Så härligt att ni kan låna svärföräldrarnas hus och komma bort från stan en stund. Det är mycket värt. Hör av dig om du har tid för en fikaträff när du kommer till Umeå. Snön ligger kvar – än så länge. 😉

 • Lena Grön. skriver:

  Landet is the shit! Jag flyttar ut på landet om några veckor och tack vare det tycker jag att hösten är vackrare än nånsin! Även om vi "måste" elda för att få det varmt inne är det så skönt att greja med kaminen och pyssla med sånt som man annars tar för givet i en lägenhet i stan. Man känner liksom lite mer att man lever. Just nu är livet himla gött!
  Kkram!

 • Lena Grön. skriver:

  Äsch, jag skrev en kommentar som inte "fastnade"… Det är underbart på landet! Man kommer närmre naturen och känner liksom lite mer att man lever. Jag flyttar ut på landet om några veckor – ska bli SÅÅÅ härligt!!! Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.