Annons

IKEA Art Project 2 nu i butik!

Ni har väl inte missat att IKEA’s andra upplaga av Art Project, som jag skrev om i våras, nu finns i butik. Fem svenska konstnärer (Helene Billgren, Jens Fänge, Roger Andersson, Niklas Seglevi och Roger Metto) har fått i uppdrag att ta fram en limiterad utgåva av konstverk, som säljs i begränsad tid. Några ser du på bild nedan. De ska finnas max sex månader från lanseringsdatumet, som var i mitten på september. Så skynda, skynda om du vill haffa ditt eget ex. Själv blev jag inspirerad till att inte hänga tavlorna, utan arrangera dem på golvet mot en vägg som de arrangerat på den här bilden. Snyggt!

Foto: IKEA Livet Hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Åh vad snyggt! Så här hade jag gärna haft det hemma hos mig!

 • Eva skriver:

  Väldigt fint! Men… Är jag väldigt pessimistisk om jag med en gång börjar tänka på alla dammråttor som lätt samlas bakom tavlorna som står på golvet..?

 • [room] by sofie skriver:

  Jag köpte ett Helene Billgren exemplar för några veckor sedan. Står förtillfället på golvet i sovrummet… kanske ska komplettera och fortsätta att ha en samling där! Snyggt arrangerat på bilden 🙂 …jag bara älskar lastpalls bordet.

  Ha det fint i Oslo. En underbar stad där jag bodde en period för nga år sedan!!!

  KRam SOfie

 • Sanna skriver:
 • Sanna skriver:

  Jag var och tittade på tavlorna redan i Augusti, men blev inte riktigt sugen på nån av dem.
  Däremot tycker jag att soffbordet på bilden var ett härligt snyggt och enkelt DIY-projekt! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.