Annons

Svala sovrumsdrömmar

När man ligger hemma, nerbäddad i sängen och kraxar hela dagarna så får man onekligen en hel del tid över till sovrumsfunderingar. Här är några svala rum jag drömmer mig bort till just nu. Smutsiga pasteller och grått lockar, liksom draperade textiler och stickade detaljer. Kanske stämmer det som Jannice sa till mig häromdagen, att man längtar efter sådant som signalerar trygghet när man är sjuk. Bilderna kommer från Living Etc bildgalleri liksom från Vt Wohnens inspirationsdatabas. Jag gillar dem massor.

Foto: Living Etc och Vt Wohnen.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja ombonat och mycket textilier ska det vara. Håller som bäst på att planera sovrummet i huset vi bygger. Så många idéer, det svåra är att bestämma sig för EN linje.

  Sv: Ja visst var hotellet i Venedig läckert! Dit ska jag släpa med min sambo någon gång…

 • Tess : Istla.se skriver:

  Vilka härliga sovrum, fick en del inspiration nu till att göra om.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.