Annons

Höganäs och Front, igen

Jag bloggade ju om Höganäs senaste satsning med Front för ett par veckor sedan. Nu har pressvisningen ägt rum och de officiella bilderna laddats upp i bildbanken. Jag är fortfarande inte helt såld, men jag får nog backa lite på en sak. Den stora kannan på träfat är faktiskt riktigt fin. Finns i butik från och med vecka 42. Och det roligaste av allt är väl att de nyheter som lanseras under hösten 2010 bara är början på samarbetet mellan Höganäs Keramik och Front. Under våren och hösten 2011 kommer fler nyheter presenteras. Bland annat väntar nya tallrikar och assietter samt en hel del överraskningar för matlagning.

Foto: Pia Uhlin och styling Lotta Agaton

Kategorier:

Kommentarer

 • Tekannan skulle jag gärna vilja ha. Drömmer om en riktigt fin men har inte hittat den perfekta ännu. Måste klämma och känna på denna.

 • Lina skriver:

  Jag är faktiskt lite förvånad över att du inte gillar muggen. Jag tycker den känns väldigt du, påminner om starbucks-muggen du har.

 • Det ska bli spännande att se deras kommande nyheter!

 • Frida skriver:

  Lina:
  Jag tycker att muggarna är lite för "korta". Vis av Starbuckskoppen så vet jag att en stor öppning släpper ut mycket värme och är den så kort i rocken, med en så bred drickyta som dessa, är jag dessutom rädd att de blir svårdruckna. Speciellt med ett sådant tjockt öra (är den tung? måste man balansera den med handleden? osv) Men jag ska ge dem ett försök när de kommer ut i butik. Kanske överbevisar de mig än en gång.

 • Lina skriver:

  Ja det är sant, såna detaljer jag inte tänkt på! Som du skriver, ska bli kul att se dem när de kommer ut i butik.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.