Annons

Breathtaking var ordet.

Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste Dagens Industri imorse. För det första ska grannen sälja sin lägenhet, och vilken våning de visade sig ha sedan (om man kisar för inredningen). Som om det inte vore nog, kolla in den här anspråkslösa villan som Niklas hittade i samma bostadsbilaga med rubriken ”Ditt drömboende: Sjönära”. Jodå, det kan man väl kalla det. Minst sagt. För 39 miljoner blir den din. 

Foto: Skeppsholmens Fastighetsmäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • att kisa räcker inte för inredningen. man måste knipa ihop ögonen rejält.
  vad är det för slags granne du har?
  🙂

 • Frida skriver:

  Jo jag vet. Men kolla fönsterna, utsikten från terassen, och trappen till "övervåningen". Man tar sig för pannan. Varför har inte jag det in min lägenhet…. 🙂

 • Elenore skriver:

  Ja herregud vilken inredning, men jösses vilken lägenhet. Dags att spela på Lotta idag kanske 😉

 • molly skriver:

  wow, vilket hus

 • Anderssonskan skriver:

  Ja du, den första säger väl allt. Man kan inte köpa stil för pengar. Nummer två gör ju att man undrar vem som bor där. 39 miljoner… man får ju magknip så snyggt det är men vem sjutton har råd?

 • Oj, jag smaken är som baken när det gäller inredning men gud vilken våning! Och den där sjönära villan… Jösses! Tänk om man kunde bo så…

 • Nilla skriver:

  !!! och !!! 🙂

 • Erik skriver:

  Väldigt snyggt, den moderna villan.

 • Lelis skriver:

  Lördagsgodis det säger jag, verkligen. Den första för planlösningen (aaaabsolut inte för inredningen, herregud vilka muppar är det egentligen som inreder ett kök så??) och det andra för utsikten. Gott gott.

 • Lilla jag skriver:

  Oj vilken våning grannen har!!

 • Anna G. skriver:

  Villan verkar vara samma som Lotta Agaton stylade för IKEA, kolla här https://livethemma.ikea.se/node/13275/

 • Anonym skriver:

  Är det där din granne? Du måste börja visa hemma-hosbilder från dig! Vilket coolt hus ni bor i! Jaja, inredningen var väl kanske inte något som passar alla men vilken majestätisk lägenhet!

  Och huset sen då. Får man pruta ner 34 miljoner så är det mitt. 🙂

 • Du har inte varit över på kaffe nån gång då, antar jag? ;)Hugaligen säger jag! Men HUSET däremot, vid havet. Tror du hittat mitt absolut drömhus. Finns det verkligen på riktigt det där?

 • Isabelle skriver:

  Fint:) Och bra blogg:)

 • Jo skriver:

  Ja, våningen i sig var ju cool, men inredningen var lite väl märklig för min del… Fast jag gillar mäklarhimlen på terrassfotona 😉

 • helen Strid skriver:

  Skitsnyggt och monterat av Joni glas§metallprojektering i Trosa killar med kvalité om jag själv får säga det 🙂

 • Helen Strid skriver:

  Sorry, glaset monterat av Joni glas§metall projektering… allt det andra är givetvis också skitsnyggt

 • Mimmi skriver:

  W-o-w.

 • Freja skriver:

  Oj där skulle man vilja bo!

 • Frida skriver:

  Nej, men guuud så härligt det såg ut! 🙂

  Och härlig blogg har du här med 😉

  Hoppas du har en underbar helg!

 • cecilia skriver:

  39 miljoner? som hittat 🙂

 • Labolina skriver:

  Det där var ta mig fan den sämsta smak jag någonsin sett! Hur tänkte de där?

 • elna skriver:

  Min svärmor letar lägenhet och läget och stilen skulle passa perfekt! Jag tipsar!

 • Eva skriver:

  Tjena.
  Ja det var inte illa. Ett sånt hus skulle man ju lätt vilja ha. Tyvärr har man ju inte dem ekonomiska möjligheterna till det.

 • Sofia skriver:

  Den där villan såg jag i en inredningstidning för några år sen – jag minns dock inte vilken. Man får ju ro i själen av att bara se på bilderna!

 • Anneli skriver:

  Den där lägenheten var ju verkligen "du" på nåt sätt.
  Herregud, bara att återställa skiten kostar förmodligen lika mycket som att köpa den.

 • Fantastiskt fint!

 • Uttråkande vitt och brett skriver:

  Jaja…skitsnygg med ett laboratorium där allt går i vitt vitt vitt. Ett rätt uttjatat tema. Jag skulle inte vilja bo i ett hus där jag måste bära vit skyddsoverall för att inte lämna märken efter mig från svarta byxor eller jeans i denna sterila miljö med kritvita soffor mot ett vitt golv med vit matta och vita väggar. Lever det verkligen människor där eller är det en utställningslokal? Det finaste med den villan är naturen utanför…

 • Benita skriver:

  Ja himmel, där fick man allt blunda hårt.

 • Ulrika skriver:

  tjusigt! på den terassen och med den utsikten kan jag tänka mig att sitta länge länge…men grannens lägenhet är nästan ännu mer fascinerande…..för att den är så otroligt osmaklig, eller vad man ska kalla det.:-)

 • Johanna skriver:

  Underbar arkitektur! de har verligen tagit tillvara på utsikten.

 • Kul med grannens lägenhet!!!

  Och det där huset, jo jag skulle gärna flytta in 🙂

 • herregud vilken villa! skulle inte sitta helt fel om man säger så..

 • Sandra skriver:

  Visst är det ett fantastiskt hus! Det är faktiskt arkitektkontoret där min man jobbar som ritat villan, JRN https://jrnarkitektkontor.blogspot.com/.

 • Marty skriver:

  Det är en vän till min mor vars mans bror som har byggt huset 😀

 • Kenzo skriver:

  Vilket fantastiskt elegant kök i den fina lägenheten. Stilfullt, exklusivt och gediget…. Riva ut det köket och sätta in ett nytt modernt vitt vore ju som att riva ut den lägenhetens själ. Det är synd att så många äldre lägenheter blivit totalförstörda i denna hysteriska renoveringsiver.

 • Yohanna skriver:

  ja DÄR snackar vi drömboende!!!!! å ljusinsläppet bara ger en sån oerhört frihet, och poolen som liksom "glider ihop" med miljön.. PRECIS sådär drömmer jag om att bo!! Fast i varmare klimat än Sverige tyvärr… 🙁

 • Siri's mom skriver:

  Oh gud. Jag får helt ont i hjärtat av habegär. Precis ett sånt hus vill jag ha med tallar och glasdörrar.

 • Henrik skriver:

  Kolla in Pavilion Living om ni gillar glashus i naturen!

 • Lena Grön. skriver:

  Ja GUD vilken läcker lägenhet! Och JA – man får kisa STENHÅRT för inredningen… haha!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.