Annons

Ännu en glaslampa

Den stora jakten på den perfekta glaslampan fortsätter. Senast i raden att fresta mig med tullande och frakt på egen hand är Kanadensiska Bocci, som verkar ha återförsäljare i snart sagt hela Europa utom Skandinavien. Otroligt fina lampor som finns i allt från knippen om många, till ensamma glasklot.

Foto: Bocci

Kategorier:

Kommentarer

 • josefine skriver:

  Själv så har jag spanat in denna och skulle gärna ha slagit till om det inte vore så att jag flyttade utomlands om en månad http://www.blocket.se/stockholm/Retro_taklampa_i_teak_med_glaskupor_29481685.htm?ca=11&w=1
  (obs! inte min annons!) Men visst är den snygg?

 • Johanna B. skriver:

  Otroligt fin lampa på Blocket. Synd att man inte bor nära Stockholm, eller Kanada för den delen.

 • Madde skriver:

  Skitsnygg lampa… vet du nånstans i sverige där man kan köpa av den designern?!

 • Angelica skriver:

  Visst är det bara så att det enklaste är det vackraste! Jag söker själv efter en glaslampa till mitt sovrum och har precis samma problem som du, ingen som säljer i vår lilla världsdel…

 • Delar din passion för glaslampor… och hattaskar ser jag också överallt och ångrar att jag slängde en gammal svart och brun jag hade en gång i tiden

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *