Annons

Ännu en glaslampa

Den stora jakten på den perfekta glaslampan fortsätter. Senast i raden att fresta mig med tullande och frakt på egen hand är Kanadensiska Bocci, som verkar ha återförsäljare i snart sagt hela Europa utom Skandinavien. Otroligt fina lampor som finns i allt från knippen om många, till ensamma glasklot.

Foto: Bocci

Kategorier:

Kommentarer

 • josefine skriver:

  Själv så har jag spanat in denna och skulle gärna ha slagit till om det inte vore så att jag flyttade utomlands om en månad https://www.blocket.se/stockholm/Retro_taklampa_i_teak_med_glaskupor_29481685.htm?ca=11&w=1
  (obs! inte min annons!) Men visst är den snygg?

 • Johanna B. skriver:

  Otroligt fin lampa på Blocket. Synd att man inte bor nära Stockholm, eller Kanada för den delen.

 • Madde skriver:

  Skitsnygg lampa… vet du nånstans i sverige där man kan köpa av den designern?!

 • Angelica skriver:

  Visst är det bara så att det enklaste är det vackraste! Jag söker själv efter en glaslampa till mitt sovrum och har precis samma problem som du, ingen som säljer i vår lilla världsdel…

 • Delar din passion för glaslampor… och hattaskar ser jag också överallt och ångrar att jag slängde en gammal svart och brun jag hade en gång i tiden

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.