Annons

Vitra Limited Edition 2010

Det är nog inte alla som kan ”skryta” med att ha spillt rödvin på Vitras VD, men det kan jag och min kompis Lovisa. Under en galet rolig och vansinnigt folktät kväll på Bar Barossa i Milano, vid möbelmässan 2009, minglade vi in i varandra och den skämsiga katastrofen var plötsligt ett faktum. En dag som denna önskar jag mer än någonsin att felet hade varit uppenbart hans. Då hade jag nog passat på att använda den haken som ingång för att övertyga honom om att den här limiterade godsaken borde tas in i Sverige och Europa också, och inte bara säljas in USA. Precis som Maria har jag fallit pladask för Eames teakutgåva av designklassikern Hang-it-all, men den kommer tyvärr bara säljas på andra sidan Atlanten och bara i fem månader till. Skynda, skynda. För 249 dollar plus frakter och tull blir den din.

Foto: Vitra

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hej!
  Vet du eller har du några bra tips på ställe man kan köpa den på om man är i New York? Jag vill så jättegärna ha en och har möjlighet att få den köpt just i NY!
  Tack för en jättebra blogg som tipsar mig om massor nytt och kul och inspirerar till nya projekt.
  /Anna

 • Lina skriver:

  Den är galet stilig med teak istället för fägburksrallyt som den vanligtvis kör i. Hade passat så himla bra hemma hos oss. Och alla andra. 🙂

 • Johanna skriver:

  Vad jag förstår är det inte Vitra utan Herman Miller som säljer denna grymt snygga hängare

 • Frida skriver:

  Anna: DWR har den!

 • Eva Bolin skriver:

  oj oj så snygg, hade gärna sett att den såldes här i Sverige också

 • Malin skriver:

  Frida, du som har så bra smak, vad tycker du om originalet. Är det för barnsligt för att hängas i en hall? Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Att den är gjord för barn ska ju inte hindra mig, men frågan är om jag kommer tröttna på den? Hur känner du? Synd att ovanstående limited edition inte går att få tag på i Sverige!

  Hoppas, hoppas att du ser mitt inlägg och har tid att svara. Stort tack på förhand!!

  Glada hälsningar

  Malin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.