Annons

Retrorätta kök från Bo-Laget

I Malmö finns en av mina favoritmäklare, som har hittat sin egen tydliga nisch på både bilder och objekt. På samma obevekliga vis som Lagerlings vidhåller sin Östermalmsfiness och Alvhem kör sin Göteborgslantligt Linnévita stil, så håller de här ett danskt retrorätt spår rakt igenom. Det är sällan helt nya möbler, men det är väldigt ofta designklassiker och personlig smak – och det är alltid roligt att klicka runt. Här är köksbilder från två lägenheter som ligger ute just nu. Gröna detaljer, trä och glas. Me like!

Foto: bilder publicerade med tillåtelse från Bo-Laget.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina igen... skriver:

  Superfint! Gillar de gröna glasen. Kan det vara Iittalas Kartio?

 • Ida skriver:

  Super snyggt!

 • Johanna B. skriver:

  Jag gillar att de visar något annat än de klassiska Hemnet-köken med vita högblanka luckor med dolda handtag, minimosaik i valfri kulör, fejkade Myrankopior från Mio, Leilas kokböcker, några limefrukter i en ledsen skål och en fläktkåpa modell 90-tal. Hurv! Detta är befriande!

 • Anderssonskan skriver:

  Tack för tipset!

 • Jag får det bekräftat gång på gång, det är snyggt med en grå bas!

 • Ellinor skriver:

  Hejhej!

  Kika gärna in och titta på bloggen.

  //ellinor 🙂

 • Anonym skriver:

  Jag köpte min nuvarande lägenhet genom Bo-Laget. När man kollar runt på hemnet så är det svårt att tänka sig något annat när man tittat på Bo-Lagets lägenheter, plus att dom antagligen har Malmös mest kompetenta mäklare.

 • Anonym skriver:

  Finfint ! Örtkrukorna vill jag ha. Hjälp mig, var kommer dessa ifrån?

 • Susanne skriver:

  Jag vill också ha örtkrukorna, men hittar ingenting på nätet! Hjälp!

 • Sofia skriver:

  Tyckte jag såg dessa örtkrukor på IKEA, men hittar dem inte bland deras nyheter på hemsidan. Kan ha varit Åhléns med, vet att jag såg dem på något "vanligt" ställe och tänkte att de var fina till ett lågt pris. Men köpte dem inte utan tänkte att nästa gång… Suck!
  Sofia

 • Sofia skriver:

  Åhléns kommer örtkrukan ifrån. Köpte två idag. 129kr/st så de var inte så jättebilliga men väldigt fina.
  Hälsar
  Sofia

 • Susanne skriver:

  Jag hittade dem också på Åhléns idag efter en stunds sniffande runt olika butiker! Jag tror inte att de är exakt lika, men nära nog! Tack för tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.