Annons

Mer påfyllning till önskelistan…

Okej, önskelistandet gav nog mersmak. Här är ytterligare fem nya önskeprylar att lägga till inköpslistan framöver. Vi behöver mer förvaring i vardagsrummet. Dubbla uppsättningar av glas, porslin och tallrikar kräver ju sitt space och just därför skulle det vita skåpet från A2 sitta som hand i handsken här hemma. Såhär på höstkanten är det ju också mysigt med fler smålampor tända, i fönster och hörn. Milk har ju legat och bubblat i medvetandet ett tag men nu är det snart dags att göra slag i saken!

Foto: Den danska designlampan Milk står högt i kurs hos mig, finns hos Danskdesign för 1495 kr. Skåpet Collect från A2 skulle också passa fint i vårt vardagsrum. Kan beställas från Svenssons i Lammhult för 9500 kr. Nu har jag nästan alla trädjuren i samlingen men jag saknar fortfarande Kay Boyesens Elefant. Finns på Danskdesign för 1695 kr. Min oförklarliga fäbless för Josef Frank fortsätter, den här glaspjäsen ska jag bara ha. Strunt samma att den ligger i samma prisklass som en halv månadshyra just nu. Hortuskrukan från Liljevalchs vårutställning 1939, i klarglas, pris 1800 kr på Svenskt Tenn. Vitriini i klarglas och trä, eller helt i klarglas, måste införskaffas till mina örhängen och smycken. Pris 650 kr på RoyalDesign.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag skulle lätt kunna kopiera hela listan, speciellt lampan och skåpet och skålen och, ja hela listan.

 • Malin skriver:

  Din blogg är så himla bra och inspirerande! Jag läser varje dag, men oftast utan att kommentera. Hoppas att du fortsätter länge.
  /Malin

 • Frida skriver:

  Tack snälla Malin, vad glad jag blev av att vakna till den kommentaren!

 • Tella skriver:

  Riktigt snyggt skåp!

 • Sofia skriver:

  Jag instämmer med Malin! Du är en av de få bloggare som håller sig till ämnet du valt att skriva om – inredning som vi alla älskar! Fortsätt länge Frida!

 • Linda skriver:

  Krukan och skåpet står på min önskelista också men när det gäller skåp så skulle jag nog egentligen allra helst vilja ha "Alba" från Pinch.

 • Marie skriver:

  Elefanten finns på Aschebergsgatan 24 Interiör.

 • Linda skriver:

  Kikar förbi , ohh jag älskar oxå inredning!=)

  allt bra med dig idag?

  förresten fin blogg!

 • Homestylist skriver:

  Elefanten i trä var himla söt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.