Annons

Nyheter från House Doctor 2010

En av de mest ombloggade montrarna från mässan, bortsett från Himlas, är House Doctors och Odd Birds. Båda två kända för sitt nytillverkade lapp-och-laga-sortiment, som känns lite som om det vore gammalt fast det är helt sprillans nytt. House Doctor är ett dansk märke som funnits ett tag, men som nått sin storhetstid nu när Shabby Chic och patina anses höjden av elegans hos så många danskar och svenskar att det går att skära guld på att göra unikt till stapelvaror och att massproducera vintagekänsla. Jag kan tycka att det råder lite motsatsförhållanden där och förtar en del av tjusningen med att inreda sitt hem med ”personliga” saker, men jag älskar deras bilder. Här är några av mina favoriter från höstkatalogen.

Foto: House Doctor, 2010

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh, måste säga att överdraget till soffan var det som tände mig 🙂

 • Ja, det är skillnad på personlig inredning….och personlig inredning !!!!!!!!!!!!
  Stapelvaror och massproducerat är ju inte direkt personligt…………håller med fullständigt. Men visst är det härliga bilder.

 • Sofia skriver:

  Jättebra blogg!

  Tips, om du gillar Vogue så har Nordic Art House hundratals Vogue tavlor till bra pris som man köper på nätet! Det är tavlor av klassiska covers från Franska Vogue. Det kan man hitta på nordicarthouse.com, kolla in det dom är jättefina…

  Ha det bra!

 • Jättefina bilder! (: allt bra?

 • Ida skriver:

  åh vad fin den lappade färgglada fåtöljen är! och det lilla träbordet längst ner till höger!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Vilka otroligt snygga matstolar. Måste kolla in om även dem kommer från House Doctor.

 • Sakletaren skriver:

  Hej Frida!

  Det du ta upp i detta inlägg är så sant, så sant. Man kan inte köpa sig en personlig stil, man kan bara skapa en personlig stil. Själv klarar jag inte längre att köpa Vakre Hjem eller Lantliv, då allt går ut på att blaska på lite vitfärg och fram med sandpappret … Ugh, för alla Shabby Chic-tokor som samlar damm i gamla dopklänningar på väggen i gästrummet eller fågelburar i köket!

  Hälsningar från Sakletaren

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.