Annons

Nyheter från Ferm Living

Danska Ferm Living har släppt sin nya katalog för hösten och vintern 2010. En hel del känns igen från tidigare säsonger, fast nu i nya färger, och vissa saker är helt nya i sortimentet – men har inga färger alls. Svartvitt, retro och nytt möter nött. Fint, men visst känns det lite som vi sett stylingen förr? Karafferna med kork av kork och det husformade, väggfasta, sängbordet med färgat innanmäte föll mig i smaken.

Foto: Ferm Living. DK

Kategorier:

Kommentarer

 • Lilla jag skriver:

  Vilken smart ide till kalender!

 • Ha, ha…Skrev precis att de är duktiga på att hitta nya produkter som tilltalar många och syftade då till de här https://hemmariket.blogg.se/2010/august/mer-stickat.html#comment

 • isa skriver:

  Oj va snyggt randigt är ju min favorit 🙂 Mycket sparande får det bli framöver då alla butiker verkar vilja ruenera mig i höst. Galet snyggt det är det i alal fall 🙂 kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.