Annons

Incheckad på Nordic Light

Igår kväll efter jobbet åkte jag och Anna upp till Stockholm, för en helg i inredningens tecken. Idag och imorgon ska vi besöka Formexmässan och rapportera alla nyheter och kommande trender som går att skönja därifrån. Eftersom vi ville ha oss lite design och form till livs även på hotellet bokade vi in oss på Nordic Light. Och det visade sig vara ett riktigt bra val. Vi blev nämligen uppgraderade till sviten på våning 7! Just nu firar Nordic Light den tecknade figuren Snobbens 60-årsjubileum och man har låtit en rad kända kreatörer göra sina tolkningar av den klassiska hunden som konstverk nere i lobbyn. Eller vad sägs om Åsa Jungnelius, Bea Szenfeldt, Lars Wallin och inredaren Frida Wanselius. Och vår svit har inte bara det magiska ”Nordic Light ljusspelet”, utan är också är specialinredd med flera roliga detaljer på Snobbentemat inför jubileumsveckorna. Jag måste fota och visa fler bilder från hotellet lite senare, men nu ska vi bege oss till mässan. Vi ligger lite efter i schemat efter den fantastiska frukosten. Som ni vet är jag ju rätt förtjust i just frukostar. Anyway, är det något speciellt ni vill att jag ska spana efter? Lägg bara en kommentar så går jag in och kikar under dagen. Håll utkik för mässrapport inom kort!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sååååååååååå, härlig helg ni kommer att få med den hotellvistelsen, väntar med spänning på formexinlägg, ha det så gott !!!!!

 • Oj, vad trevligt med sviten! Ser läckert ut! Ha en supertrevlig dag på mässan! Var där i torsdags men hann inte hälften av det jag ville.

 • Sylvia skriver:

  Det är väl inte konstigt att de har uppgraderat dig, de vill ju att du ska skriva bara bra saker om deras hotell. Hade du fått ett standardrum, då hade du blivit riktigt besviken. Och frukost på denna hotel är verkligen inte bra (det enda ekologiska de hade var muffins – rena skämtet), och jag nämner inte ens sortimentet i baren. Sovit på många hotell i Stockholm men detta är en riktig besvikelse 🙁
  Ha det trevligt på mässan!

 • Pettsson skriver:

  Vilken läckert rum!!

 • Emelie Bergsten skriver:

  Hej Sylvia! Vad tråkigt att höra att du inte trivdes hos oss på Nordic Light Hotel. Vi tar tacksamt emot fler synpunkter och kommentarer om hur vi kan förbättra vår service. Kontakta mig gärna direkt på [email protected].

  Med vänliga hälsningar
  /Emelie från Nordic Light Hotel

 • Lisa Jakobsson skriver:

  Hej. jag ska upp till Stockholm i December och jar tittat på lite olika designhotell,
  Har du varit på ngt annat än Nordic light och hur tyckte du att det var??
  Prisvärt? bra läge?
  Tacksam för svar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.