Annons

Himla 2010 goes Jukkasjärvi

Himla hade helt klart en av de häftigaste montrarna på Formex, med ett gigantiskt isblock på paradplats i mitten av utställningen. Det smälte såklart i allt eftersom i den smäktande värmen (Formex var rent ut sagt olidligt varm i år), men idén var rolig. Jag måste också ge Himla en eloge för katalogbilderna, fotade i Jukkasjärvi. Temat för deras höstkollektion går under namnet ”Nordisk mystik” och var kan man hitta en lämpligare plats för att tolka det om inte på Ishotellet? Det här är min favoritbild, fler finns nedan.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina Ö skriver:

  Cooolt! 😉

 • Ja den var riktigt häftig! I C hallen tror jag inte luften fungerade alls, där var det så olidligt varmt att vi knappt orkade kolla. Tycker riktigt synd om alla utställare som fick stå där i värmen dag ut och dag in!

 • Anna skriver:

  Gillar dessa bilder oerhört mkt, så snyggt när de bara använder sina produkter tillsammans med naturen. Underbart!

 • Martina skriver:

  Lite utav en chock att se sådär mkt snö redan i augusti! Riktigt läckra bilder!

 • Johanna skriver:

  Magiska bilder. Maaagiska!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.