Annons

Finn Juhl hos DWR

Sedan jag började blogga för snart fem år sedan har DWR varit en av de mest välbesökta sajterna i min webbläsare. Ja, näst efter Lagerlings då förstås. Vad det säger om min högst visionära bild av ett framtida drömboende låter jag vara osagt, men faktum är att årets katalog från DWR imponerar mer än någon tidigare. De har precis släppt sitt höstsortiment med rubriken: ”Timeless from any angle”. En mening som gick rakt in i hjärtat på mig, som ser nya produkter födas hela tiden och snabbt tröttnar på dagsländor. Det här är möbler som håller i evigheter. Som deras lansering av Finn Juhls fåtölj Pelikan, formgiven 1940. Det var ju ett tag sedan. Minst sagt. Ändå räknas den som en av årets ”nyheter”. Klicka och njut!

Foto: skärmdump från DWR-katalog

Kategorier:

Kommentarer

 • mickan skriver:

  vilken skum blogg :S

 • ida skriver:

  härlig blogg, känns som att alla andra skriver om samma saker! bilden ser härlig ut!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, tack för tipset! Har beställt katalogen.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *