Annons

Duka snyggt till kräftskivan

Ni har väl inte missat att IKEA startat en egen blogg i dagarna? Under rubriken Livet Hemma bjuder världens största möbelföretag nu generöst med sig av inspirerande inredningstips, idéer och tjusiga miljöbilder med lösningar som kan göra din vardag lite roligare. Extra kul är det eftersom jag har fått vara med och hjälpa till på ett hörn i det här projektet via jobbet. Jag blev också omåttligt förtjust när jag fick syn på bilderna från en kräftskiva, där man dukat upp till fest befriande fritt från kulörta papperslanternor och hattar med fåniga kräftmotiv. Det här var riktigt snyggt! Fler foton hittar du här.

Foto: publicerat med tillåtelse av IKEA.SE/Livethemma

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Verkligen ursnyggt!! Ska genast spana in bloggen.

 • Pia skriver:

  Hejsan, det ser verkligen snyggt & mysigt ut.

  Hälsn. Pia

 • Lene skriver:

  Kul med annan stil på kräfkalaset än den traditionellt smaklösa maktkampen i flest tillbehör från Ica Maxi vinner! Är så erbarmerligt trött på alla fula servetter med motiv av dessa stirrande små djur.

 • Catrin skriver:

  Jag letar febrilt efter den stora kelimaktiga kudden i soffan. Hittar den inte på IKEAs hemsida eller i katalogen. Är det en kudde eller matta? Vet du vad det är och vad den finns?

 • Lindsan skriver:

  Ja, håller verkligen med. Struthattar och crepe papperslampor med fula tryck på går verkligen bort.

  Hade själv kräftskiva med andra dekorationer härom veckan: https://inthemakingdesign.blogspot.com/2010/08/cray-fish-party.html

 • Jennie skriver:

  Catrin:

  Ja den är verkligen superfin, den kommer dock inte från Ikea. Men håll utkik på http://www.ikea.se/livethemma, där dyker det snart upp ett reportage hur man gör en liknande själv!

  Mvh/ Jennie

 • Ellinor skriver:

  Gillade ställningen för knäckebröden, riktig snygg ist för att bara ha det i en brödkorg. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.