Annons

Sovrumsinspiration

Jag vet att jag ibland får kritik för att jag skriver om IKEA men jag gör det faktiskt inte oftare, rent statistiskt, än jag nämner något annat märke och när IKEA gör bra saker kan jag inte låta bli att lyfta dem bara för att jag kan anses partisk eftersom jag jobbar på byrån som har dem som kund. Nya sovrumskampanjen är ett sådant exempel. Fantastiskt fina bilder, och massor med inspiration för sovrummet – både hemma och i stugan. Kika in på kampanjsajten så ser ni vad jag menar.
IKEA sovrumskampanj
Foto: skärmdump från IKEA

Kategorier:

Kommentarer

 • Elenore skriver:

  Såg den där annonsen i morse och jag gillar den verkligen, helt i min stil!

 • Stina skriver:

  Jag gillar IKEA och snart får vi ett varuhus nära oss. Då blir det till att åka.:-D Kram Stina

 • Beata skriver:

  Vackert. Och jag älskar klockan!

 • Pethra skriver:

  Vilka läckra bilder, de ser inte alls ut som traditionella IKEA-bilder.

  I övrigt tycker jag självklart att Du får skriva om precis vad Du vill, det är ju Din blogg. Och en underbar sådan. Kram.

 • Anette skriver:

  Mysiga bilder!

 • Nej sluta för guds skull inte skriva om IKEA, jag åker gärna dit och handlar och vill ha inspiration därifrån!! Skriv gärna OFTARE om IKEA 🙂

  Ha en bra dag!

  Kramizar aka

 • Jag älskar IKEA. mmmh!

 • Hanna skriver:

  Ikea ger oss snygga, designade möbler till ett förmånligt pris, varför skulle du inte skriva om dem? 😉

  Jag håller också med det Pethra kommenterade att det inte ser ut som traditionella Ikea-bilder, vilket är kul.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.