Annons

Nyhet! Fjällnäs från Klippans Ullfabrik

I fredags kväll tog jag nattåget upp till Norrland för att inleda semestern tillsammans med släkten. Planen för dagen är en utomhustur med nytillskottet i familjen, mitt 12 dagar gamla syskonbarn. För knappt två veckor sedan blev jag nämligen moster. Nu om någon gång hade det därför passat extra fint med ett mjukt sittunderlag. På önskelistan står en Klippan-filt. Mönsternyheten Fjällnäs i ullform, eller den nya hundtandspläden, hade gärna fått göra oss sällskap i fikakorgen idag. Har du någon favorit från dem?

Foto: pressbilder Klippans Yllefabrik

Kategorier:

Kommentarer

 • maria skriver:

  Frågan är om det inte är snäppet bättre med en filt eller pläd vävd på Ullkraft i Bjurholm. De har väldigt bra kvalitet och de har en superfin filt i egen produktion, även om deras huvudsakliga arbete är att väva upp åt beställare.

 • Så mysiga och fina!

  Verkligen fina bilder också!

  Må gott

  Maliin

 • Jenny skriver:

  Hej Frida!
  Grattis till att ha blivit moster:)

  De är så fina de de där ullplädarna från Klippans Ullfabrik! Jag har deras pläd Stjärnsund i grått (med kryssmönster), den är jag väldigt nöjd med:)

  Ha en härlig semester!

  Kraam Jenny

 • Pethra skriver:

  Grattis till mosterskapet! 🙂

 • Lilla Kompisen skriver:

  Den där filten vill man ju bara rulla in sig i:)

  /Lilla Kompisen

 • Anonym skriver:

  Härliga bilder på bryggan.
  Ha det så gott i Norrland.
  Kram Anette

 • Lotta skriver:

  Jag fick den svartvita hundtandspläden i födelsedagspresent för några veckor sen. Jag har önskat mig den länge så jag är så glaaad att den äntligen ligger i våran soffa. Liiite stickig är den, men det gör inget – den är ju snygg… och varm 🙂

 • Anette skriver:

  Vilka inspirationsbilder från bryggan.
  Ha det så skönt i Norrland.
  Kram Anette

 • Oj så roligt att ha blivit moster – STORT GRATTIS!! Gissar att du kommer att få agera barnvakt framöver 🙂 Jag gillar också Klippans yllefilter helskarpt! Har nog ingen direkt favorit men varje gång jag ser en i något reportage (som nu i ditt inlägg) så blir jag sååå sugen på en själv!

  Ha en bra dag!

  Kramiz aka

 • Jojo skriver:

  Jag har förmånen att jobba väldigt nära Klippan Yllefabriks fabriksbutik på nämnda ort, så jag kan inte välja en favorit – jag har många!
  Men jag aktar mig för att gå dit för ofta, det blir alltid så dyrt…

 • Nilla skriver:

  Grattis moster!
  Vad fin hundtandspläden var! Jag har två mörkgrå Twist hemma som är jättefina.
  Ha en skön sommar!

 • Åh så härligt det låter, ha det så bra på semestern!

 • lina skriver:

  Grattis till systerdottern. Syskonbarn är verkligen det bästa!

 • Johanna skriver:

  Är filtarna /plädarna dyra? Någon sóm vet hur fabriksbutiken är, är den värt ett besök?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.