Annons

Mitt senaste köp

Nu när jag blivit moster (och fått besked att jag klarade ARU-tentan på kursen jag gick i våras) så kände jag att det var dags att unna mig en liten minnessak från juni 2010. Och vad passade väl bättre för att fira mosterskapet, än att komplettera mitt lilla stilleben av danska träfigurer med en nallebjörn som kompis till min apa från Kay Bojesen. Slog till när jag var hos Designmäklarna, som hade sommarutförsäljning och 50% rabatt på sortimentet från Rosendahl. Nu samsas en mindre djurpark på sidobordet från HAY i vardagsrummet. Varje gång jag får syn på dem tänker jag på världens sötaste smula till systerdotter.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • När jag ser på bilden så mår jag illa när jag tänker på alla fula plastleksaker, !!!!!!!!
  Jättegulliga träfigurer som associerar till nåt gulligt !

 • Anonym skriver:

  söta!

 • Wilma skriver:

  Måste verkligen instämma med Marie.
  Och tanken att unna sig/belöna sig något vackert som sedan blir en påminnare om något annat vackert är ju så rätt tänkt. 🙂

 • Johanna N. skriver:

  Underbart fina saker!!!!

 • Linas inredning skriver:

  Åh, perfekt ju! Jag hoppas själv en dag kunna köpa den lilla apan, kanske i samband med något trevligt 🙂 Ha en riktigt fin sommardag!

 • Gullig liten djurpark du har ;-)Älskar verkligen apan från Kay Bojesen. Jag som är aptokig bara måste se till att någon gång införskaffa mig en sådan, har kikat på dem många gånger, men blir alltid för snål när det kommer till krita! De andra djuren på sidobordet är ursöta de också!

  Kramar

 • Isa skriver:

  fina, om man skall blanda djur och inredning älskar jag Moooi. Kanin samt hästlampan är underbara..

  https://www.isabsson.se/2010/07/07/moooi-on-the-brain/

  Isa

 • Linda skriver:

  Du borde jobba med foto tjejen!

 • it's a house skriver:

  Grattis till systerdottern! Åh vilka underbara bilder du har tagit!

 • Lina skriver:

  Grattis moster Frida!

  Halva priset?! Där kan man snacka om en riktig rea.
  Ha det gött i götet!
  Lina

 • Bodil skriver:

  Åhh, har du också fått en liten smula. Smulor är det bästa som finns. Grattis.

 • Helt rätt gjort och bra val av pryl. Man måste ge sig själv presenter ibland, så är det bara!

 • Frida skriver:

  Tack för alla fina komplimanger om bilderna.

  Och syskonbarn är fantastiska små presenter. Den bästa av dem alla faktiskt.

 • Maria skriver:

  Är Hay bordet ett XL eller normalt?

 • Härligt att kunna unna sig lite då och då. Nallebjörnen var verkligen gullig!

 • Frida skriver:

  Maria:
  HAY-bordet är det första, som kom innan XL-versionen. Dvs den normala storleken. Har det som sidobord brevid soffan.

 • Maria skriver:

  Ok tack! Jag funderar på att köpa ett för att ha ute på bron tillsammans med 2 stolar, har bara så svårt att veta vilken storlek jag ska satsa på.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.