Annons

Creme De La Creme

Jag vet inte om det är sommarvärmen som slagit till, jag brukar inte vara så romantiskt eller puttinuttigt lagd egentligen, men när jag ser de här fina kakfaten från svenska De La Creme som skapats av återvunnet porslin från klassiska serier vill jag köpa vartenda ett. Och baka bullar, bjuda på saft och kakor och bjuda in till en en Bullerbysommarfika i bersån. Otroligt fina! En present till mamma kunde det gott få bli i alla fall. Eller ett shoppingtips till dig som är på jakt efter en unik bröllopsgåva till någon.

Foto: Creme De La Creme

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Läckert kakfat och framför allt läckert stylat med kakfaten i trädet!

 • Mrs. b skriver:

  Javisst gör hon ljuvliga kakfat! Jag är lycklig ägare till ett, men skulle gärna inhandla ännu fler om plats fanns hemma 🙂

 • It's a house skriver:

  Samma här! Jag älskar dessa kakfat och har tänkt försöka mig på att göra egna av fat jag fyndat på loppis men jag letar fortfarande efter snygga knoppar så de får ligga i gömmorna en stund till.

 • Tror de vackra kakfaten säger "gå in och baka goda bullar och kakor till oss".
  Och så tror jag också att sommaren gör oss mer romantiska.

 • Maria skriver:

  Känner igen mig totalt, och jag har kollat in på sajten så många gånger att jag snart måste slå till! Jag gillar att det finns så pass många av Stig Lindberg-porslin också, de känns mindre puttenuttiga och alltså mer "jag".

 • Charlotte W. skriver:

  Vi bloggade också precis om dessa fantastiska fat. En fika i bersån känns lockande, med sju sorters kakor:)
  https://www.brollopsinspiration.se/brollopspresenter-och-armband.xhtml

 • Ett tips: Ellas inspiration gör också sådana fina kakfat!

 • På denna adressen kan man hitta faten, glömde jag tillägga:
  https://ellasinspiration.blogg.se/category/mina-kakfat.html

 • Vi har gjort ett hemma-hos hos ägarinnan till Creme de la creme som vi sålt till tidningen Tove. Ligger snart ute för publicering så håll utkik!

 • Haha, jag ÄR ju något puttinuttig och tycker förstås att detta är underbart fint. Längtar till Marstrand och mammas gamla Spode-porslin när jag ser det… Kram och glad sommar önskar Ebba

 • Proforma - Irene skriver:

  Inte riktigt min stil heller men jag tyckte det med Mon Ami-fatet var riktigt fint! Ett sådant skulle jag kunna tänka mig. Får väl göra ett själv då en tekopp gått sönder och jag har ett udda fat.

 • Susihus skriver:

  Mmm lite kaffe och bullar serverade på dessa läckra fat hade inte gjort ont alls =)

 • Catherine skriver:

  Thanks for sharing this fab find!

 • Karin skriver:

  Här finns det fler fina, billiga kakfat:
  antikvitt.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.