Annons

Nyhet! Tricia Guild för Bemz

Bemz som tillverkar nya sofföverdrag till IKEA-soffor har inlett ett nytt designsamarbete med Tricia Guild. En brittisk formgivare som är känd för sina färgstarka och stormönstrade textilier. I min bok hade hon sin storhetstid när teracottafärgade, knallröda och kornblå tapeter hade sin storhetstid i slutet på 90-talet, och jag har inte riktigt hämtat mig efter det. Men vem vet, det här kanske kan bli bra. Kul är det i alla fall att Bemz verkligen sätter sin egen prägel på IKEA’s möbler nu genom den här typen av samarbeten. Sist var det Marimekko som fick chansen och även det svenska stjärnskottet Lisa Bengtsson har en egen kollektion om du är intresserad av att förnya soffan i sommar. De nya tygerna från Tricia Guild går att beställa som soff-, fåtölj-, samt kuddöverdrag på Bemz hemsida från och med tisdag 22 juni.

Foto: pressbild Bemz

Kommentarer

  • Idén till företaget är underbar och hon har gått från litet… till stort vad det gäller företaget. Men det senaste designsamarbetet är inte min stil !

  • Ida skriver:

    Ja jösses, Tricia Guild, det var inte igår. Inget för mig men det är ju kul att Bemz satsar på nya samarbeten.

  • Ida skriver:

    vilka fina! speciellt den med rutorna, I like! :O)

  • Louise skriver:

    Jag behöver piffa upp min soffa. Bra tips!

  • Tyget på soffan är grymt!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.