Annons

Nyhet! Svenskt Tenn lanserar webbshop

Efter månader av väntan har Svenskt Tenn äntligen dragit av skynket och lanserat sin nya webbshop. Tumen upp från mig! Det innebär att du kan handla från ikonbutiken på Strandvägen oavsett om du bor i Lycksele, Svedala eller på Östermalm. Ursprungskonceptet grundades redan 1924 av Estrid Ericsson, som tio år senare knöt Josef Frank till företaget och nu drygt 85 år senare finns den i digital form tillgänglig för hela världen. Grattis med dagen säger jag och lyfter på hatten! nu fick jag genast ett uppslag på vad jag ska köpa i bröllopspresent till min Kanadensiske vän som gifter sig i New Brunswick den 3 september.

Foto: skärmdump från Svenskt tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken fräsch och inspirerande blogg du har! Vad roligt att jag hittade hit och tack för titten i min!! Ja, visst är det bra att Svenskt Tenn lanserat webbshop! Jag kommer trivas att surfa runt bland deras fina tyger och inredningsdetaljer!

  Kramizar aka

 • Lina skriver:

  Jag skriker av lycka, jag mailade dem igår angående ett par underlägg jag ville ha! och nu hittar jag dem äntligen på sidan. 🙂

 • Martina skriver:

  äntligen säger jag bara!! 🙂

 • Paula skriver:

  håller med föregående talare , äntligen 🙂
  efter en titt på deras sida får jag den bilden att jag som finlandssvensk (bosatt i Finland) också kan beställa från deras sida lycka

  tack för att du delade med dig av nyheten!

 • Annika skriver:

  Härligt!

  Däremot undrar man ju lite över frakten – den framgår inte på information om frakt- och leveransvillkor. Bara så det inte blir vanligt svindyrt postpaket…

 • Johanna skriver:

  Underbart! Vad glad jag blir, det är något som verkligen saknats.

 • Lina skriver:

  Ä N T L I G E N !

  🙂

 • Det var på tiden!

 • R skriver:

  Åh, det är underbart! Har velat dra dit flertalet gånger, då jag har ett presentkort där, men kanske kan man använda även det i presentshoppen?

  Kram

 • sofia skriver:

  AnnaO har nu egen blogg! Följ oss gärna på
  https://fallforit-annao.blogspot.com/

  Ha en trevlig dag! 🙂

 • Anonym skriver:

  Väldigt dyr frakt tyvärr !

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.