Annons

Läsarbidrag: mood boards

Det dröjde inte många minuter efter det här inlägget förrän det började ramla in fotona på läsar-mood-boards i inkorgen. Kul! Rebecka Taube på bloggen Roomdesign inspireras just nu av harmoniska färger som går ton i ton. Gärna med en grå/beige bas och olika typer av material/strukturer. Accenterna olivgrön och syren är favoriter som hon gärna blandar med andra färger från naturen. Detaljer som fårskinn, olivträd, böcker och industridetaljer får utgöra det lilla extra och där den vita papperstranan, som syns i nedre hörnet av den vänstra bilden, beskriver hon som en symbol för friheten att kunna välja…

Foto: Rebecka Taube, Roomdesign

Kategorier:

Kommentarer

  • Så vackert! Man blir väldigt inspirerad av att titta på moodboards tycker jag.

  • Sofia Tingelings skriver:

    Underbart. Särskilt med texten till.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *