Annons

Trevlig helg!

Här i Göteborg har våren taget ett stadigt grepp om innerstan. Luften är varmare, vitsipporna har bildat en vit matta under träden i parken intill, gatorna är sopade, uteserveringarna har ställt ut sina stolar och knopparna brister ut i full blom, en efter en, mitt framför ögonen på oss. Det går fort nu. Det är som om våren har bråttom. Vilket märks, inte minst för oss som känner av när det är pollen i luften. Jag tycks ha gått och blivit allergisk på äldre dar – men, vad gör väl det när processen är så vacker? Helgen har hittills ägnats åt Valborgsfirande, kanelbullsbakande och besök hemma hos en färsk liten bebis. Och idag ska det fördelsedagsfiras och balkongfixas. Härligt! Som pausfågel kommer en bild på de prunkande grenar som sträcker ut sig över Järntorget just nu. Ha en fin avslutning på helgen. Vi ses imorgon igen!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja, äntligen är våren här på riktigt !!!!!

 • Låter som en helt annan värld än Vasa det 😉

 • Anonym skriver:

  fantastisk bild som alltid. har själv givit trallen på balkongen flera omgångar tlc under dagen.

 • Anonym skriver:

  Vilken ljuvlig bild Frida!

  Jag lyckades "tappa bort" din blogg när bloglovin inte fungerar längre (om man hade husmusen som prenumeration) – har ändrat till Trendenser nu.

  Hoppas resten av dagen varit fin!

 • Anna skriver:

  Vilken fantastisk bild! Gick och spanade efter blommande grenar när jag var ute på promenad men lyckades inte hitta någon här i Västerås. Håller tummarna för en solig vecka så jag får se lite rosa blommor live snart 🙂

 • saravillfara skriver:

  Åh, jag avundas er!
  Här hemma i Umeå har vi en bra bit kvar, jag skulle gärna bytt!
  Underbar bild!

 • Anna-Karin skriver:

  Härligt att se att blomningen satt igång på Järntorget. Underbart foto Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.